NERO MEDIA HOME Alternativa?? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

NERO MEDIA HOME Alternativa??  Vyřešeno

Příspěvekod Veroniqua » 05 úno 2014 16:39

Dobry den,
Mam nainstalovane nero media home server ,abych mohla sdilet do smart Tv slozky co chci bohuzel mi to dovoli slozky jen na disku C,jakmile chci pridat z jineho disku ,kde mam vice mista akam bych si rada nahazela co chci v TV videt nebo poslouchat (pres AVR samozrejmne) tak mi Nero media home padne)
Chci se zeptat existuje nejaky software co funguje obdobne a nedko ho vyuziva,ktery by moje Tv take videla a ktery by mi dovolil opravdu sdilet si tam co chci a ne jen to co je na C???Diky

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: NERO MEDIA HOME Alternativa??

Příspěvekod Marfy » 05 úno 2014 17:53

Podle mne to není programem NERO MEDIA Home .Mám ho taky (přibalen u smart LG) a sdílení složek funguje z kteréhokoliv disku.Data pro sdílení mám na jiném než systémovém disku a nemám s tím problém.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod richchie » 05 úno 2014 19:20

Pravděpodobně to bude samsung a ten má problémy s programy třetích stran.XMBC-MEDIPORTAL a klidně i to nero.A jestli se nepletu tak samsung má svoji aplikaci,která by měla fungovat.Stačí přečíst návod k použití tv.
http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/index.html

A taky existuje třeba tohle-
http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 05 úno 2014 23:24

Je to LG,toz sem si koupila za 5 eur tu vetsi verzi mela sem jen essential a ted muzu sice sdilet co chci ,ale v TV to kazdou chvili mizi apo chvilce se to objevuje.. ,proste moc "mile":-)

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2014 23:39) ---

tak to kaslu ,nasla sem si program smartshare pro LG a funguje perfekne ,ne jako Nero ,ktere se vsude cpe ,ale nic mco uz neumi... jo zlate Nero 5.10.10.10 a jeho vypalovani CD na zakladce...ale ted je to chaos cele Nero a vlastne a jako celek nic poradneho

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”