Zdar , potřeboval bych poradit jak nějak omezit výkon PC při hraní her . Nebo nějaké jiné typy vubec nevím co s tím , hraju tak 20 minut nějakou hru a pak se ntb vypne . Předtím tohle nedělal . Prach to asi nebude nevím jak by se tam dostal .. Jestli to není tou nějakou pastou nebo tak . Když jsem na internetu uplně v pohodě. Jsem docela amatér takže na mě polopaticky :)
PackardBell
EasyNote TS11HR
Inter Core i5-2450M CPU @ 2.50GHz
GeForce GT 630M_2Gb
Win7
Přehřívání Ntb.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání Ntb.
Pokud ten notebook je vodotěsný tak se taky divím jak by se tam ten prach dostal. Toť záhada !
A co třeba hraješ ?
A co třeba hraješ ?
LoLko , Loadout sem ted zkoušel ale stejně .... furt se to vypíná ale lolko vydrží asi nejdéle tak 2 hry jsi dám 1,30h pak při třetí se to vypne jak kdy ...
"Prach to asi nebude nevím jak by se tam dostal ."
Prach ti nasava dovnitr chlazeni. Lacinym notebookum s poddimenzovanym chlazenim staci par tydnu na to, aby se chlazeni zaneslo tak, ze se notebook zacne prehrivat. Profukni chlazeni stlacenym vzduchem a uvidis co toho vyleti ven.
Prach ti nasava dovnitr chlazeni. Lacinym notebookum s poddimenzovanym chlazenim staci par tydnu na to, aby se chlazeni zaneslo tak, ze se notebook zacne prehrivat. Profukni chlazeni stlacenym vzduchem a uvidis co toho vyleti ven.
A nebo co zaletí do vnitř spíš ne ? https://www.google.cz/search?q=Packard+ ... B580%3B435 to je on co mám přesně ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Úno 2014 19:24) ---
Aha takže jsem zapoměl zmínit že ze zdola tam jsou také takový dírky spíše čáry ... docela dost to je asi ono ..
Aha takže jsem zapoměl zmínit že ze zdola tam jsou také takový dírky spíše čáry ... docela dost to je asi ono ..
tak ten prach opatrne vysaj nebo vyfoukni stlacenym vzduchem, mohlo by to pomoct.
jak to udelas, a bude tam zlepseni, tak pak by mozna bodla chladici podlozka
jak to udelas, a bude tam zlepseni, tak pak by mozna bodla chladici podlozka
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1845
-
od helpmeboys