Česky to není, ale jazykový balíček lze nainstalovat a pak jde česky, mám to vyzkoušené. Botovací USB z toho určitě jde udělat, vyzkoušené nemám.
Jelikož je to Trial verze na 90 dní, klíč to nechce, ale po 90 dnech se patrně dál nespustí.
Pomalejší pc Vyřešeno
Re: Pomalejší pc
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A co to udělá po těch 90 ? A ta plocha jde tam jak u w7 ? S 8 jsem neskušený a jak se instaluje ?
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Plocha je tam jako v jiných Windowsech, ale otvírá se to v "dlaždicích" a na plochu musíš přepnout. Instaluje se stejně, jako jiné Windows, jen je třeba trochu trpělivosti, protože v některých částech instalace není činnost PC vůbec vidět a vypadá to, že je mrtvý - není!
Jen Tě musím upozornit, že některé hry nejdou ve Win8 spustit, které, to nevím, nejsem hráč, ale určitě se tu najde někdo, kdo Ti to více přiblíží.
Jen Tě musím upozornit, že některé hry nejdou ve Win8 spustit, které, to nevím, nejsem hráč, ale určitě se tu najde někdo, kdo Ti to více přiblíží.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To mě celkem mrzí já dost hraji SAMP tak uvidíme
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Neházej flintu do žita, třeba tu někoho napadne lepší řešení, než napadlo mne. 

Bratranec má win na CD takže dotaz: když sformatuju C bude celý vymazaný i kdyby tam byl vir ? a pak připraven k normální instalaci ?
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Ano, přesně tak.
watt dívej indexy celkem dobré a když v chromu načítá tak kolečko je zasekané
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Tak to už jde trochu mimo mě, ale co jsem v rychlosti stačil zkouknout, tak 3,2 není možná špatný index, ale ani žádný zázrak. Mně to na Vistách ukazuje v trochu jiné formě

a to je 6 let starý průměrný ntb Toshiba Satellite A300. A koukni na dílčí indexy 

No právě že to není tak špatné a ani to nedá plynule internet natož SAMP
snad to spraví nový win

PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Zpět na “Problémy s hardwarem”