Dobry den,
potreboval bych poradit. Kdyz vlozim do mechaniky CD nebo jaky koliv datovy DVD disk tak mi ho bez problemu prehraje ale kdyz vlozim disk s filmem tak mi WMP hlasi: Program Windows Media Player nemůže přehrát video ve formátu DVD. Pravděpodobně bude nutné upravit nastavení zobrazení v systému Windows. Otevřete panel Zobrazení v Ovládacích panelech a snižte rozlišení a kvalitu barev.
Kdyz jsem zkusil BS player tak mi napise: Unknown file format () or corrupted file!
Napise to pri kazdem filmu. Nezda se mi ze bych mel problemy v rozliseni a nebo nastaveni barev.
Za pomoc dekuji.
Kacirek
Nelze prehrat film v DVD mechanice
Nelze přehrávat, ale lze SPAMovat, že? http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=18546
WMP bych vůbec nepoužíval a na DVD-Video si pořiď třeba Win DVD, BS Player nezvládne menu na DVD a jak vidno, nemáš na DVD-Video ani kodeky (Win DVD má vlastní).
WMP bych vůbec nepoužíval a na DVD-Video si pořiď třeba Win DVD, BS Player nezvládne menu na DVD a jak vidno, nemáš na DVD-Video ani kodeky (Win DVD má vlastní).
Nechtel jsem to napsat 2x. Za to se omlouvam a moznost vymazani jsem nenasel.
Dekuji.
Zkusim vasi Win DVD.
Snazil jsem se nainstalovat WinDVD a stejne to nelze pustit. Ted mi pripada ze se toho prg nezbavim. Naistaloval jsem tedy jeste kodeky a porad to pise stejne hlasky. Pripada mi jako by to bylo zakazane v nejakem programu.
Kacirek
//duplicitní příspěvek jsem ti smazal a sloučil dva příspěvky
//Karlos
Dekuji.
Zkusim vasi Win DVD.
Snazil jsem se nainstalovat WinDVD a stejne to nelze pustit. Ted mi pripada ze se toho prg nezbavim. Naistaloval jsem tedy jeste kodeky a porad to pise stejne hlasky. Pripada mi jako by to bylo zakazane v nejakem programu.
Kacirek
//duplicitní příspěvek jsem ti smazal a sloučil dva příspěvky
//Karlos
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4143
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 12:16
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2981
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 4
- 3635
-
od zeus