čau lidi,
dnes jsem pomocí programu TuneUp čistil snad vše, co tam jde, ale to byla asi chyba... po jednom z čištění, my to nahlásilo, že to chce CD s Windows XP Profesional. Psalo, že je možné, že OS nebude stabilní... TuneUp smazal něco potřebného-první chybu jsem našel v tom, že jsem chtěl připojit dig. foťák. Nahlásil se, instaloval se, ale pak se opět objevilo okno, že to chce CD s XPčkama. Když jsem zadal, že ho nemám(protože ho opravdu nemám), tak mi to nahlásilo, že vyměnit. disk (digitalní foťák) nebude pracovat správně-a nepracuju... Na webu Microsoftu jsem nechal hledat "důležité aktualizace pro tento PC" , ale prý vše mám... no nemám
Máte někdo radu(krom toho najít CD s XP?)
Předem mockrát děkuji
Omlouvám se za nepřesný nadpis
Nechtěné smazání ovladače
Nechtěné smazání ovladače
Naposledy upravil(a) MeSiL dne 22 zář 2007 21:25, celkem upraveno 1 x.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
V TuneUp je Rescue Center a tam by mělo jít vše vrátit.Když tak nahoře vpravo ten záchranný kruh.A musel jsi tedy jít dost hluboko,protože už čistím TuneUpem nějaký rok a ještě se mi nic takovýho nestalo.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Sry, oprava.
Tak nestalo se to kvuli TuneUp, ale kvuli nCleaner. -Take maze registry. Jak jsem psal... po "cisteni" registru mi to napsalo, ze je mozne, ze Win XP ztrati imunitu a bohuzel mel pravdu. Natahl jsem si tam trojana. Ted mi na plose automaticky naskakuji inkonky "jakoby cisticich programu" (error cleaner, spyware atd.), ale problem je v tom, ze to jsou jen odkazy na nejakou stranku (sry, nwm odkaz, ale klidne doplnim)...porad se mi to na tu stranku automaticky prihlasovalo. CPU (mam celeron 2.6, L2 128) porad bezi na 100% a pocitac se skoro porad zatuhlej. Celej den mi tam bezel Spyware S&D-nic, ADware-nic, NOD-nic... poradite nekdo?
Chcete HijackThis?
Predem MOC THX za pomoc
Tak nestalo se to kvuli TuneUp, ale kvuli nCleaner. -Take maze registry. Jak jsem psal... po "cisteni" registru mi to napsalo, ze je mozne, ze Win XP ztrati imunitu a bohuzel mel pravdu. Natahl jsem si tam trojana. Ted mi na plose automaticky naskakuji inkonky "jakoby cisticich programu" (error cleaner, spyware atd.), ale problem je v tom, ze to jsou jen odkazy na nejakou stranku (sry, nwm odkaz, ale klidne doplnim)...porad se mi to na tu stranku automaticky prihlasovalo. CPU (mam celeron 2.6, L2 128) porad bezi na 100% a pocitac se skoro porad zatuhlej. Celej den mi tam bezel Spyware S&D-nic, ADware-nic, NOD-nic... poradite nekdo?
Chcete HijackThis?
Predem MOC THX za pomoc

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
použij smitfraudfix
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=16475
(v návodu je chyba-jako první použij klávesu 4 (provede se update programu) a pak teprve klávesu 2 pro čištění.)
Restartuj do nouzového režimu:
Spustíš stažený soubor SmitFraudFix.exe - objeví se modrá obrazovka kterou odklikneš libovolnou klávesou. Po té se ti objeví menu, kde stiskneš volbu 2
Nech proskenovat počítač.
Pokud budeš dotázán, zda povolíš čištění registrů (Do you want to clean the registry ?), stiskni klávesu Y (pozor na záměnu Y a Z na klávesnici)
Pokud budeš dotázán na odstranění zavirovaných souborů z počítače (Replace infected file ?), stiskneš opět klávesu Y.
a potom pošli Hijackthis
(a potom to nějak přejmenuju a přesunu do virový sekce)
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=16475
(v návodu je chyba-jako první použij klávesu 4 (provede se update programu) a pak teprve klávesu 2 pro čištění.)
Restartuj do nouzového režimu:
Spustíš stažený soubor SmitFraudFix.exe - objeví se modrá obrazovka kterou odklikneš libovolnou klávesou. Po té se ti objeví menu, kde stiskneš volbu 2
Nech proskenovat počítač.
Pokud budeš dotázán, zda povolíš čištění registrů (Do you want to clean the registry ?), stiskni klávesu Y (pozor na záměnu Y a Z na klávesnici)
Pokud budeš dotázán na odstranění zavirovaných souborů z počítače (Replace infected file ?), stiskneš opět klávesu Y.
a potom pošli Hijackthis
(a potom to nějak přejmenuju a přesunu do virový sekce)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2791
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4312
-
od Ltb
16 črc 2024 10:10
-
-
- 14
- 3425
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4672
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 2975
-
od petr22