Je to ve všech prohlížečech, nevidím tam obrázky, nevím proč, nevíte co mám dělat ?
Příklad
Proč se mi v prohlížeči neukazuj obrázky ?
Proč se mi v prohlížeči neukazuj obrázky ?
- Přílohy
-
- Příklad
- bandicam 2014-02-07 21-37-10-070.jpg (2.69 KiB) Zobrazeno 518 x
Re: Proč se mi v prohlížeči neukazuj obrázky ?
Ještě jsem zapomněl zmínit, že jsem problém viděl pouze na youtube a jenom na některých kanálech ty jejich profilové obrázky, třeba vlevo jak jsou odběry to někdo má někdo ne, ten u koho to vidím, tak když otevřu jeho kanál, tak to pak nevidím, tak nevím co s tím.
Tak co vlastně nevidíš - obrázky nebo videa - a kde to nevidíš - už ne ve všech prohlížečích, jenom někde a něco
S největší pravděpodobností Ti schází nějaký plugin.

S největší pravděpodobností Ti schází nějaký plugin.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Především bych v ovl. panelech zkontroloval Možnosti internetu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kde v tech moznostech internetu?? 

-
- Pohlaví:
Ty to nehledej, nepochopíš ani takovou základní věc, jako to, že se nemáš plést do cizího tématu. 

-
- Pohlaví:
Stejný, nebo podobný problém může mít více lidi¨í, ale řešení není vždy stejné a nedá se pak odpovídat jednotlivě.
Přečti si Pravidla fóra, výňatek:
Přečti si Pravidla fóra, výňatek:
2a. Zakládání témat, psaní příspěvků
témata zakládejte pouze 1x a do sekcí, které nejlépe vystihují charakter obsahu
název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím", "Problém s..." a podobně
nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu; do tématu nevkládejte příspěvky, které se odklánějí od původní diskuze (tzv. OffTopic příspěvky)
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo Obrázek). Zároveň se sluší ještě předtím poděkovat těm, kteří vám pomohli s řešením
příspěvek nesmí být vkládán za účelem zviditelnění autora nebo jiných osob nebo pouze za účelem zvyšování počtu příspěvků
stejně tak nesmí být v příspěvku uvedeny žádné odkazy obsahující speciální IDs (tzv. referrals IDs) vedoucí k výdělku či jinému prospěchu pro autora
jakákoliv forma SPAMu není tolerována, za SPAM lze považovat i krátké a nic neříkající odpovědi
do příspěvků není dovoleno umisťovat jakoukoliv formu reklamy - reklamu lze ve fóru umisťovat pouze oficiální cestou - více o reklamě zde
A co mám tedy dělat ??
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Především bych v ovl. panelech zkontroloval Možnosti internetu.
Už si se do toho nastavení podíval? To také musíš něco dělat sám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4957
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
- 5
- 7878
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4846
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”