Dobrej.
Strašně mě baví počítače, a vše kolem nich. Bohužel ikdyž mám pocit, že toho o PC vím dost, dost často se stává, že nevím o čem člověk mluví hned, nebo třeba nevím hned jak reagovat, co doporučit, atd.
Protože jsem nastoupil do počítačové firmy (prodej, stavění pc atd.), a jsem ve zkušebce, a ta práce mě neskutečně baví, potřeboval bych nějaké samostudijní podklady, ze kterých bych získal určitou jistotu a přehled kolem PC celkově.
Mohli by jste mi tedy poradit nějaké knihy, které bych si mohl sehnat na netu v PDFku? Popř i teda koupit klasickou knihu?
Především o Hardwaru!
Díky moc :)
Tip na samostudijní materiály
- kingerdc
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tip na samostudijní materiály
Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na samostudijní materiály
Zkus se třeba na Facebooku zeptat někoho z ČVUT FIT, určitě mají skupinu a určitě toho budou mít narvaný školní disky.
Bohužel to vypadá, že na serverech typu Ulozto toho studenti, narozdíl od ostatních fakult, moc nemají. Ale jestli ano, nejlíp tě odkáže zase někdo odtamtud.
Bohužel to vypadá, že na serverech typu Ulozto toho studenti, narozdíl od ostatních fakult, moc nemají. Ale jestli ano, nejlíp tě odkáže zase někdo odtamtud.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”