problém se zvukem
problém se zvukem
Čau.. nevím, jestli jsem tady správně.. mám takový problém. Dneska jsem přeinstaloval PC dřívější OS windows xp a teďkom win 7 ultimate, všechno jede v poho kromě zvuku asi se nestahl ovladač.. prostě mi to píše "není nainstalované žádné výstupní zvukové zařízení". Neví někdo kde ho stáhnu? V počítačích se moc nevyznám..
Re: problém se zvukem
Vítej na PC-help!
Takže nám laskavě sděl, co máš za stroj (ntb - přesný typ, PC - pokud možno detailně sestavu), pak se tady určitě dočkáš pomoci
Takže nám laskavě sděl, co máš za stroj (ntb - přesný typ, PC - pokud možno detailně sestavu), pak se tady určitě dočkáš pomoci

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mam PC, procesor: intel(R) celeron(R) CPU 2.13GHZ , grafická karta: standartní grafický adaptér s rozlišením VGA.. nevim co ještě potřebuješ, jak jsem psaal v pc se moc nevyznám. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 20:59) ---
jop a základní deska jako typ: MS-7037

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 20:59) ---
jop a základní deska jako typ: MS-7037
Minimálně typ MB. Stáhni si prográmek CPUID, na záložce Mainboard najdeš typ základní desky a ten nám sem napiš, nebo sem vlož rovnou screen té stránky Mainboard.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 21:02) ---
Vlez sem http://www.driverscape.com/manufacturer ... -7037/4613 stáhni si audio ovladač a mělo by to chodit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 21:02) ---
Vlez sem http://www.driverscape.com/manufacturer ... -7037/4613 stáhni si audio ovladač a mělo by to chodit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nevidím ten screen. Patří do příspěvku 

wattmetr píše:Vlez sem http://www.driverscape.com/manufacturer ... -7037/4613 stáhni si audio ovladač a mělo by to chodit.
ten audio ovladač je to třetí ? abych nestahl něco jiného..
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 21:16) ---
nebo vlastně ten 4
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2014 21:16) ---
nebo vlastně ten 4
Realtek AC97 Audio.
¨Při instalaci mi to naskočí chyba, že nějaký soubor Rtkvac.sys nebyl nalezen..
tak poradil by mi tu prosím ještě někdoo ? třeba zkusit jinou stránku kde to stáhnu..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2397
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9448
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4474
-
od petr22