malý výkon po restartu OK Vyřešeno
malý výkon po restartu OK
Jsem už zoufalý, koupil jsem si tyto komponenty, http://www.czc.cz/9p5fmq2v7ojj488ig6rrthtet3/seznam sestavil pc. nainstaloval win7 64bit a ovladače ke všem komponentům vše funguje jak má. Problém je v tom že když pustím hru tak běží s 15 FPS někdy i míň. Musím restartovat pc pustit hru znova a běží jak má např. 80FPS někdy ani jeden restart nepomůže a musím restartovat víckrát. Nevíte v čem je problém, nemusím něco nastavit v biosu? Přijde mi, že i když přetahuji okna ve win tak se to trochu trhá. Stalo se i že program fraps napsal pri spuštení že nenašel direct x 9 ale ty jsem tam nainstaloval tak nevím v čem může být problém.
Re: malý výkon po restartu OK
Zdravím,
-prohlédnout PC antivirem,
-máš nainstalované poslední odvladače, poslední ver. BIOS?
- máš dobře zasazenou GPU?
-Neni možné že se ti třeba stahujou/instalujou aktualizace když se ti to seká?
-jakou verzi DirectX máš instalovanou a jakou vyžaduje HRA?
Marek
-prohlédnout PC antivirem,
-máš nainstalované poslední odvladače, poslední ver. BIOS?
- máš dobře zasazenou GPU?
-Neni možné že se ti třeba stahujou/instalujou aktualizace když se ti to seká?
-jakou verzi DirectX máš instalovanou a jakou vyžaduje HRA?
Marek
vir tam nemuže být asi 10x jsem instaloval vsechny možné verze win 7, 8, 8.1.directx jsou všechny 9 10 11 a MS visual taky, karta je zacvaklá dobře, ovladače jsou poslední, bios ten nevím, ale vzhledem k tomu že deska je nová tak tam budou poslední. akualizace se nestahujou nechal jsem PC puštěné dlouho a až potom jsem spustil hru a taky se to sekalo.
Podívej se na nastavení grafiky v BIOSu. Jako prioritní bys měl mít nastavenou (nebo nastavíš) dedikovanou grafiku, ne integrovanou ani popř. CrossFire nebo SLI (nevím, jestli se v BIOSu vyskytujou, deska jimi je vybavena).
Dále W7 64bit už by měly být vybavené SP1. Jestli ho nemáš, stáhni ho a nainstaluj.
Dále W7 64bit už by měly být vybavené SP1. Jestli ho nemáš, stáhni ho a nainstaluj.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Poslední verze biosu je F8 viz http://www.gigabyte.cz/products/page/mb/g1sniper_m5rev_10/download/bios
Ono než se dostane ta MB z linky k tobě domů tak to chvíli trvá, nová neznamená že tam je aktuální BIOS.
Takže si PC sestavil, nainstalovat Win. a PC dělá to co dělá od Prvního zapnutí? Nebo to předtím běželo OK?
Ono než se dostane ta MB z linky k tobě domů tak to chvíli trvá, nová neznamená že tam je aktuální BIOS.
Takže si PC sestavil, nainstalovat Win. a PC dělá to co dělá od Prvního zapnutí? Nebo to předtím běželo OK?
dělá to od prvního zapnutí.
Co ta verze biosu? jakou tam máš?
f7
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2014 11:24) ---
jinak v tom biosu nevým kde to nastavit aby byla hlavní 780ti bios je pro mě španelsá vesnice byl jsem rád že jsem zapl profil pro ramky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2014 11:24) ---
jinak v tom biosu nevým kde to nastavit aby byla hlavní 780ti bios je pro mě španelsá vesnice byl jsem rád že jsem zapl profil pro ramky.
V první ředě si aktualizuj BIOS, Aktuální verzi stáhneš na stránkách výrobce, viz ten odkaz.
zkusím a dám vědět ale až odpo. teď nebudu u pc.
Nežere ti něco výkon? Koukni do správce procesů, zobrazení všech uživatelů.
Just Fucking Google It!
tak záhada vyřešena. každopádně všem moooooooc děkuji. bios jsem měl né f7 ale f5 a problém byl když jsem v biosu nastavil profil ramek XMP tak se to sekalo aktualizoval jsem na f8 a i při zapnutém profilu XMP je po problému. ještě jednou děkuji!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7589
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52