Bettersurf
Bettersurf
Zdravím všechny, poradí někdo, jak se ho zbavit? Vyzkoušela jsem Comodo, Eset, Avast a mám ho pořád. Děkuji za radu.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bettersurf
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Koukni do nainstalovaných programů, jestli tam nějaký takovýhle program není nainstalovaný, pokud ano -> odinstaluj ho.
Další nápad je, jestli nemáš přímo v prohlížeči nějaký doplněk, který toto způsobuje takže se zkus podívat do doplňků v tvém prohlížeči.
Jinak Ti pak poradí zkušenější rádci.
Další nápad je, jestli nemáš přímo v prohlížeči nějaký doplněk, který toto způsobuje takže se zkus podívat do doplňků v tvém prohlížeči.
Jinak Ti pak poradí zkušenější rádci.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Jo, fakt díky, nejdřív si zjisti, na co vlastně odpovídáš.
Je mi líto, nějak s tím vaším všespasitelným HiJackem neumím pracovat. Možná byste mohli rozšířit repertoár.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je tam o obrazkovy navod a jedna se jen o to stahnout program a kliknout na 2 tlacitka. Toto neni o repertoaru...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Máte něco za propagaci?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
wendyy píše:Máte něco za propagaci?
Je to bezplatny nastroj, takze pochybuji. Dobre se s nim pracuje, tak nejspis proto.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Už ho mám odinstalovaný, ale posledně, když jsem tento zázrak na místní doporučení si nainstalovala, něco bylo jinak. Potom, co jsem se piplala s popiskem, co tam mám, tak mi nikdo ani neodpověděl. Takže sorry.
wendyy, nechci být rýpal, ale napsala jsi, jak se toho zbavit, nemusí to být vir ani nic podobného, proto jsem Ti napsal, ať zkontroluješ programy nebo doplňky v prohlížeči, protože často se Ti doinstalují společně s nějakým programem... Pak je to chyba mezi klávesnicí a židlí. Nemusí se jednat o vir, když ani antivirové programy Ti nepomohli.
A pro příště Tě prosím zda by to šlo bez té arogance. Já a myslím, že ani nikdo ostatní tu na to není zvědav.
A pro příště Tě prosím zda by to šlo bez té arogance. Já a myslím, že ani nikdo ostatní tu na to není zvědav.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Jinak http://lmgtfy.com/?q=bettersurf+remove
Je tam toho mraky, jak to odstranit, třeba hned 1., 2., 3. odkaz...
Klik třeba TU
Je tam toho mraky, jak to odstranit, třeba hned 1., 2., 3. odkaz...
Klik třeba TU
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
EVGA GQ 750
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”