AMD vs INTEL Vyřešeno
Re: AMD vs INTEL
RAM bych teda dal s napětím 1,5V
Jo je to super sestava jen já bych asi použil tyto ramky Corsair Vengeance Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Chybama se člověk učí.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Adys301 píše:U Intelu není třeba kupovat nový chladič. Kamarád má i5 4440, používá BOX chladič, teploty jsou OK a je tichý. Skoro všechny sestavy s Intelem na PC-HELP používají BOX chladič a nikdo si nestěžuje.
Xeony jsou procesory pro servery, levné verze jsou jen přeznačené i5 nebo i7 se sníženou spotřebou. Např. tohle je i5 http://www.czc.cz/intel-xeon-e3-1220v3/ ... mna0i2ljba a tohle i7 http://www.czc.cz/intel-xeon-e3-1230v3/ ... mna0i2ljba
Nesouhlasím, mám Intel i5-4670K a i v základních taktech a s vodním chlazením mám v 100% zátěži 60°C. Kdybych tam nechal box, tak bůh ví jak by to dopadlo.
A ak by som tam dal tieto ? http://www.czc.cz/patriot-viper-3-black-mamba-8gb-2x4gb-ddr3-1600/114209/produkt
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Napětí už řešit nemusíš
i5 4670K má odemčený násobič a můžeš ho přetaktovat, k tomu však potřebuješ lepší základní desku s čipstem Z87 a kvalitní chladič
i5 4670K má odemčený násobič a můžeš ho přetaktovat, k tomu však potřebuješ lepší základní desku s čipstem Z87 a kvalitní chladič
Trochu mimo, ale musím se zeptat. Skládá se tu sestava, nebo diskutuje o rozdílech mezi AMD a Intelem? Podle úvodu bych řekl že ta druhá možnost, ale jak to tak sleduju tak jde spíš o to první.
Just Fucking Google It!
Taktovat to asi ani nebudem pretoze by som spalil procesor tou mojou neskusenostou na taktovanie.
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2014 18:45) ---
Nie to bol len navrch pre zostavu nesklada sa tu nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2014 18:45) ---
Nie to bol len navrch pre zostavu nesklada sa tu nic
FYI, procesory maj dneska ochranu proti přehřátí, takže se při vysoký teplotě procesor vypne.
Just Fucking Google It!
Takze ak by som taktoval pri vetsom nastaveni voltaze by sa procesor nespalil ale vypol.

To počkej na někoho kdoumí taktovat, já taktoval celkem dva procesory, oba se mi přetaktovat nepořařilo 

Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Taktování – Utilita k GK: Intel Arc A750 ?
od Jarda_For » 14 říj 2024 01:37 » v Taktování a další úpravy PC - 5
- 7915
-
od Jarda_For
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 07:46
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4813
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 09:16
-