Strojvedoucí - kurzy/podmínky?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Strojvedoucí - kurzy/podmínky?
Hlavně bude vědět, kde je depo, kde by ti poskytli jistě nejvíce informací a dost možná bude znát pár fírů osobně, kteří by ti mohli osvětlit všechna úskalí a pozitiva této profese.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Budš mít celkem málo šancí. Dnes je strojvedoucích dost. Navíc preferují absolventy dopravní školy. Nové, pokud vím zacvičují jen ČD. No a co tě čeká? Budeš muset začít pracovat v depu. Zhruba tak rok budeš pracovat ve správkárně na mašinách. Což se ti později bude hodit, protože poznáš lokomotivy zevnitř. Dále, když budeš mít štěstí a bezvadný zdravotní stav, se dostaneš na zácvik. Pak už záleží hlavně na tobě, jak moc se budeš učit a jak to zvládneš. Informace dostaneš v nejbližším depu jak psal karlos.
Jinak lepší fórum by bylo asi tady: http://fscr.cz/discussion_/
Jinak lepší fórum by bylo asi tady: http://fscr.cz/discussion_/
to by mě ale fakt bavilo 

Asi tak, nebyl by si sám. 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Znám dva "kluky". Jeden jezdí, jako fíra. Druhý to má, jako celoživotní sen. Když se s nimi o mašinách bavím, tak si říkám, že je lepší to mít, jako sen. Romantika parních lokomotiv je již bohužel pryč i když můj děda by asi mohl o "romantice" na páře vyprávět. Škoda, že jsem se nikdy nezeptal 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Zajímavé, můj děda byl také mašinfíra, ale já si ho vůbec nepamatuji. Pamatuji jenom, jak jsem v Jablonci n/Nis. za ním chodili na nádraží a já tam sbíral kelímky od piva se kterými se topilo, to bylo někdy v roce 1959/60. 
Pamatuji to ale velmi matně a nebýt příspěvku od Karlose asi bych si nevzpomněl.

Pamatuji to ale velmi matně a nebýt příspěvku od Karlose asi bych si nevzpomněl.

Mam splnene veskere ostatni veci, doktory, psychotesty, kabinet... Ale dnes jsem se dozvedel, ze bych mel mit 3 tydenní kurz v Ceske trebove, bohuzel, mam rodinu a nemohu si dovolit 5 dni byt pryc, myslite, ze je mozne kazdy den na kurzy dojizdet ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To záleží myslím hlavně na tobě. V noci na 99,9% žádné školení probíhat nebude a intruktorům bude srdečně jedno, jestli půjdeš včečer do hospody nebo pojedeš zpátky za rodinou. Důležité pro ně je to, že budeš druhý den ve správný čas na správném místě a budeš řádně připraven
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
tak jste moc hodny za tak rychlou odpoved... celkem jste mi ulevil, nevedel bych jinak, co delati 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4896
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 19:21