Nenabiha W8.1 Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenabiha W8.1
Jeden dil serialu neni takova ztrata...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Tak jo Díky moc Blue Spirite, vyřešeno :) Děkuji ti za to.
Jen poslední otázka, jelikož se to dalo do továrního nastavení, tak tu mám McAfee antivir, zajímalo by mě zda si mám dát zpět Nortona, kterého mám na 1 rok zdarma (ikdyž teď nevim když jsem ten klíč už zadával jestli mi ho vezme znova) nebo si mám stáhnout nějaký free antivir? Popřípadě jaký?
Jen poslední otázka, jelikož se to dalo do továrního nastavení, tak tu mám McAfee antivir, zajímalo by mě zda si mám dát zpět Nortona, kterého mám na 1 rok zdarma (ikdyž teď nevim když jsem ten klíč už zadával jestli mi ho vezme znova) nebo si mám stáhnout nějaký free antivir? Popřípadě jaký?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odeber McAfee, dej zpatky Nortona, s registraci neni problem (jde o totozny stroj).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Jelikož mi udělal tuto neplechu (kterou by měl vyřešit ne?) mám si ho tam ještě opravdu dávat? Vim, že se za něj platí, že by měl být jeden z nejlepších, ale když mi udělal toto a měl by to vyřešit? Bojim se aby se náhodou v budoucnu to zase neopakovalo
Máte s ním zkušenosti?

Tu neplechu sis udělal sám, protože nesmyslně instaluješ programy a ani nevíš jaké ....
Dát tam můžeš cokoliv, Norton, Avast, Aviru ...
Dát tam můžeš cokoliv, Norton, Avast, Aviru ...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”