Hurikan píše:Ježiš warcraftan ma Intel procak a bude mit AMD gpu
jestli sis nevšiml, tak píšu z mobilu, kde se mi popis uživatele neukazuje...
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Vlastním notebook lenovo a mám trable s používáním AutoCadu. Procesor ryzen 7 8845HS, 16GB RAM, s integrovanou grafikou Radeon 780M a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA RTX3050 6GB. Výkon by měl být dostatečný...
Poslední příspěvek
Vyřešeno :-O Díky moc s 90hz displayem to bylo fakt hrozný, teď je to jiná...
edit: každopádně teď už to nepotřebuji, ale pro zajímavost, nevíš proč je zašedlá ta nabídka nastavení individuálních programů v 3D nastavení NVIDIA control panelu?
Zdravím, poslední dobou jsem sledoval, že se mi na počítači vše více seká a procesor jede na 100%, ale má pouze kolem 42 stupňů. Dnes jsem se rozhodl ho přetaktovat na 4GHz, zvolil jsem napětí asi 1.35V a spustil Cinebench, můj Ryzen 3 1200 dosáhl...
Poslední příspěvek
No ja by som na nejaký druhý disk nainštaloval Win10 alebo Win11 a skúsil test,či zostane problém.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...