Slabý výkon
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Slabý výkon
JE uplně jedno jestli fat 16 nebo fat 32?? Jaký program je nejlepší k naformátování flash disku? Když to budu mít naformátováno tak na flash disk vložím ten rozbalený soubor s koncovkou .ROM restartuju PC. Po startu zmáčknu klávesu F12 ( nejsem si jistý jestli to je ona ale pod tou klávesou by mělo být BOOT USB flash disk) a nebo musím otevřít BIOS menu a nastavovat tam? Díky
je jedno jestli FAT 16, nebo FAT 32. Naformátovat můžeš klidně ve Win. (pravé - formátovat....)
Ty máš desku ASUS a na ní máš ASUS EZ flash 2.
Máš 2 možnosti jak se do něj dostat 1, zapni PC a mačkej [ALT] + [F2], nebo za druhé najedeš do BIOSu a tam si najdeš na to ASUS EZ flash.
Potom vybereš disk na který sis uložil ten soubor .ROM, pak vybereš ten soubor a je to..
Během procesu nevypínat PC a nevyndavat flash disk! ale to je doufám jasné.
Tady máš video ať víš co vlastně budeš dělat. http://www.youtube.com/watch?v=NQKQj_aASCQ
Ty máš desku ASUS a na ní máš ASUS EZ flash 2.
Máš 2 možnosti jak se do něj dostat 1, zapni PC a mačkej [ALT] + [F2], nebo za druhé najedeš do BIOSu a tam si najdeš na to ASUS EZ flash.
Potom vybereš disk na který sis uložil ten soubor .ROM, pak vybereš ten soubor a je to..
Během procesu nevypínat PC a nevyndavat flash disk! ale to je doufám jasné.
Tady máš video ať víš co vlastně budeš dělat. http://www.youtube.com/watch?v=NQKQj_aASCQ
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No přečetl jsem si o tom pár článků ve kterých je to složitě vypsané. Teď už naprosto chápu co dělat ale co jsem četl tak se dost často stane že to hodí chybu
Večer se na to ale vrhnu a dám vědět ja kto dopadlo.

Naposledy upravil(a) Mutantmass dne 13 úno 2014 16:03, celkem upraveno 1 x.
ok, pak dej vědět, slozitě to jen vypadá, ale složité to opravdu není.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže aktualizace BIOS proběhla úspěšně. Pády fps se ale nezměnily. Nějáké tipy co dál? Děkuji.
3, jestli nenastala žádná změna, tak v BIOSu vypnout všechny šetřící f-ce pro CPU. (K tomu ti dopomáhej manuál k MB!)
Když buděš měnit v BIOSu jakékoliv věci a nebudeš si jistý tím co děláš, tak si piš na papír co si změnil a jak to bylo nastavené původně. V případě problémů to pak vrátíš zpět.
4, jakou máš verzi ovladačů na čipset? nejnovější? (Version 1.3.2.54&5.10.1000.
- popř. aktualizuj.
Když buděš měnit v BIOSu jakékoliv věci a nebudeš si jistý tím co děláš, tak si piš na papír co si změnil a jak to bylo nastavené původně. V případě problémů to pak vrátíš zpět.
4, jakou máš verzi ovladačů na čipset? nejnovější? (Version 1.3.2.54&5.10.1000.

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No k PC jsem endostal manuál. Dá se někde stáhnout? No a kde najdu jakou verzi chipsetu mam? Hledal jsem tu verzi co jsi mi napsal a google nic nenašel takže kde tu verzi stáhnout? Díky.
Ovladače stahovat na stránkách výrobce http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LX3/#support .
Jo, ono to udělalo místo znaků smajlíka, tak to nebyl kompletní název.
Na stránkách výrobce stáhneš i manuál.
Jo, ono to udělalo místo znaků smajlíka, tak to nebyl kompletní název.
Na stránkách výrobce stáhneš i manuál.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jestli dobře hledám ale pro Windows 8 professional 64bit jsem ten ovladač nenašel. Všechno tam je jen pro windows 7. Můžu instalovat i ovladače pro windows 7? Ta verze co jsi mi poslal se nědělá pro windows 8 ani žadné ostatní nejsou na osmičky. Žádný problém by v tom být neměl když použiju ovladač windows 7 ne?
Když tam nejsou pro W8-64, tak jiné nestahovat.
Tak na stránkách výrobce toho čipusetu (AMD) konkrétně AMD 760G (780L)/SB710.
Chvilku mi trvalo než jsem se prokousal tím jejich chaosem, ale tady je odkaz http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%208%20-%2064
Stáhni to první AMD Chipset Drivers je to přefiltrované pro Windows 8 - 64 bit.
Tak na stránkách výrobce toho čipusetu (AMD) konkrétně AMD 760G (780L)/SB710.
Chvilku mi trvalo než jsem se prokousal tím jejich chaosem, ale tady je odkaz http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%208%20-%2064
Stáhni to první AMD Chipset Drivers je to přefiltrované pro Windows 8 - 64 bit.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nainstalováno. Teď mám zase vyzkoušet jestli to laguje?
restart, a pak vyzkoušet.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2448
-
od petr22