Zdravím,
včera ráno mi WiFi fungovala v pohodě, poté jsem odjel na jiné místo (PC v režimu hibernace) a wifi přestala fungovat. Myslel jsem ,že je to tou WiFi, jenže všem ostatním funguje a mně se nejde připojit, bud se připojuje hrozně dlouho a skončí to hláškou "nepodařilo se připojit", nebo po zadání hesla, které je 100% správné napíše že heslo bylo zadáno špatně. Zkoušel jsem i přes connectify nasdílet WiFi z jiného ntb, tam se mi podaří připojit, nicméně nemám připojení k internetu, ping nefunguje, jakoukoliv stránku nelze načíst, jediné co se mi pdoařilo bylo se připojit na firemní server přes FTP, takže možný problém s porty (?). ipconfig - release a -renew vypíše, že nelze provést, protože adaptér není připojen. Popřípadě mohu přidat log z malwarebytes, ale ten se mi zdál v pořádku. Děkuji za radu :)
problém s Wifi
Re: problém s Wifi
Správce zařízení - sítě nic nehlásí?
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Re: problém s Wifi
u sítových adaptérů nic, pak je tam polžoka další zařízení a 2 podpoložky - základní systémové zařízení, píše to, že se jedná o zařízení v PCI 2 a že není naisntalován ovladač - ovladač nainstalovaný mám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5479
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58