Pochybné reklamy?
Pochybné reklamy?
Ahoj, mám prosbu. Poslední dobou se mi začly po otevření seznamu i googlu zobrazovat dole a v pravo dole pochybné upoutávky na hry, erotické stránky i třeba aukro. Chci tomu zamezit co s tím???Vždy to zavřu křížkem ale pokaždé se to otevře znovu 

Re: Pochybné reklamy?
adblock
To jsou reklamy od googlu,když už navštěvuješ jejich web,tak pomocí těch reklam oni vydělávají,žádné peníze = žádný web...já už si zvyknul a rád na ní i kliknu,aby dostali více peněz.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Říká se tomu adware a zbavíš se toho, pokud vložíš log do sekce HijackThis podle tohoto návodu.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já nevím jak vy ale já určitě nemám v Googlu a v seznamu prostě nikdo žádné Reklamy! Stáhni si AdBlock!
-
- Pohlaví:
adavyp píše:Říká se tomu adware a zbavíš se toho, pokud vložíš log do sekce HijackThis podle tohoto návodu.
Ano, to bude asi nějaký vetřelec v PC.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nut píše:To jsou reklamy od googlu,když už navštěvuješ jejich web,tak pomocí těch reklam oni vydělávají,žádné peníze = žádný web...já už si zvyknul a rád na ní i kliknu,aby dostali více peněz.
Já tam tedy žádné takové reklamy nemám, možná by sis měl taky nechat zkontrolovat PC

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”