Jak vyřešit Unknown device ? Vyřešeno
Jak vyřešit Unknown device ?
Zdravim mam problém s USB konkretne s Unknown device prosím vás jak mám tento problém jednou provždy vyřešit ? Díky
-
- Pohlaví:
Re: Jak vyřešit Unknown device ?
Na to není nějaký obecný návod. PC nepoznává připojené zařízení.
A to ten muj pc nepozná myš , ani usb gamepad. a jak mam tedy udelat aby to poznal ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině to zkusit v jiném USB portu. Mě se to stane párkrát a pak už to rozpozná. Nevím jak to máš ty, moc si to nerozepsal.
Jednou jsem měl Flashku, která měla problém s mojí základní deskou, našel jsem tento problém u více lidí s tou deskou. Ale je divné, že to máš u více věcí, zkoušíš pořád jeden port nebo více/všechny?
Blue Spirit: Ty tvoje hvězdičky lezou skoro až do příspěvku
Jednou jsem měl Flashku, která měla problém s mojí základní deskou, našel jsem tento problém u více lidí s tou deskou. Ale je divné, že to máš u více věcí, zkoušíš pořád jeden port nebo více/všechny?
Blue Spirit: Ty tvoje hvězdičky lezou skoro až do příspěvku

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Skoušim to zapojovat do všech usb portu a když to zapojim tak my to hodi že zařizení usb nebylo rozpoznáno a to to ješte před hodinou vše jelo jen co sem tam zapojil mp3 tak my to už žadny usb zařinezi nerozpoznalo. už fakt nevim co stim
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil si restart? >.>
Nebylo by od věci popsat, co vše si už zkusil, aby jsme se tu neptali na každou banalitu
Edit: Odpoj vše a pak zapoj jen myš a klávesnici, jestli nic. Odinstaluj ovladače, restartuj, znovu zapoj - případně nainstaluj ovladače z CD.
Nebylo by od věci popsat, co vše si už zkusil, aby jsme se tu neptali na každou banalitu

Edit: Odpoj vše a pak zapoj jen myš a klávesnici, jestli nic. Odinstaluj ovladače, restartuj, znovu zapoj - případně nainstaluj ovladače z CD.
Naposledy upravil(a) Karrex dne 16 úno 2014 12:16, celkem upraveno 3 x.
Sestava v profilu.
asi 3krat
Zkus odebrat ve Správci zařízení všechna USB, popř. i řadiče USB a restartuj PC. Měly by se znovu samy instalovat a pak to odzkoušej.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zkusim jen doufam že tim nezdevastuju celej pc
Před třema hodinama to fungovalo - obnovit systém do doby kdy to šlo?
Just Fucking Google It!
Zkusim,
pc54 píše:Zkusim jen doufam že tim nezdevastuju celej pc
Nezdevastujš, neboj, ale ta obnova dle tuxe je jednodušší, zkus ji první.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2276
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 20:02