Sekání páru her

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

wariorpolni
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Sekání páru her

Příspěvekod wariorpolni » 16 úno 2014 12:16

Zdravím,mám dotaz. Hrál jsem skyrim na ultra,50 FPS, AC:4 skoro ultra (krom tínů a anti-aliasingu) , což je taky ok , ale trochu mě zaráží pár her,které nejedou tak,jak by jet měly. Např. Witcher 2,který není zrovna nejnovější hra jede na ultra tak 21 FPS a hratelné (30-40 FPS) to je až tak na medium. Dále Splinter Cell :Blacklist. Ten se seká i když hraju na high,až na medium to ujde. Tak se chci teda zeptat,to mají ty hry tak špatnou optimalizaci,nebo je něco špatně u mně ? Totiž čekal sem že problém natane až u nových her (Witcher 3,Watch Dogs) ale že by už teď ? (vše originálky). Můj PC: Intel i5 - 4440 3.2 GHz , R9 270X HAWK 2gb,8 GB Ram,W7 ultimate, klasický fullHD monitor 1920x1080. A předem se chci teda zeptat,myslíte že ty hry co příjdou časem dám aspoň na high ? Dík

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sekání páru her

Příspěvekod beather » 16 úno 2014 12:36

hry co přijdou na high dáš, blacklist je celkem náročná a nová hry... a né vždy platí pravidlo že co hra to stejné požadavky a grafika :-)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3327
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Problémy s hardwarem”