Prodej nick - Blue Spirit? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Prodej nick - Blue Spirit?

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 15:40

Uvažuji o tom, že bych střelil svůj účet. Co si o tom myslíte? ;)

Důvod: Únava

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prodej nick - Blue Spirit?

Příspěvekod Pic » 17 úno 2014 18:34

Jestli myslíš účet zde na fóru, tak ten je nejspíše neprodejný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

guest

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 18:39

Proč? Prodává se všechno. Prodává se z části i Facebook, tak proč by se nedala prodat taková nicotnost jako zdejší účet?

A proto ta otázka: " Co si o tom myslíte?"

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 17 úno 2014 18:43

Já se nedivim, že seš unavenej, když jsi tady pořád. Proč hned prodávat účet, jenom trochu zvolni ne.

guest

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 18:55

Já vím, ale někdy je únava tak velká že je třeba skončit a zkusit něco jiného. Moje přítelkyně např. krásně maluje. Uvažuji, že to zkusím.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 17 úno 2014 19:24

Tak prostě zkus něco jiného, a sem můžeš třeba chodit odpočívat od malování ;-)
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Dwamin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Dwamin » 17 úno 2014 19:27

Já chápu, že někdo kdo by chtěl mít tvoje barevné hvězdičky, příspěvky a tak by klidně byl schopný acc koupit, ale nemyslím si, že by to byl peníz, který by tě vytrhl a já si nemůžu pomoct, přijde mi trošičku hloupé. Já teda nevím jestli by jsi dělal nějaký konkurz komu to prodat, ale kdyby jsi to střelil někomu kdo dá nejvíc peněz a ten pak psal hlouposti a ostatní by ho poslouchali, protože když už poradí někdo s 33k. příspěvkama tak asi bude vědět co píše. Pro mě bylo, to že napsal BS známka toho, že to co napsal bude mít hlavu a patu. Proto si myslím, že zrovna prodej acc na diskuzním fóru/poradně není úplně to pravé ořechové... Je to na tobě, ale podle mě není prodej nejlepší varianta ;)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 úno 2014 19:37

Nedělej to. Každý, kdo to koupí, si bude jenom hrát na firmu BS a nakonec se budeš stydět, co z tebe udělá...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

guest

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 19:47

Já chápu, že někdo kdo by chtěl mít tvoje barevné hvězdičky, příspěvky a tak by klidně byl schopný acc koupit, ale nemyslím si, že by to byl peníz, který by tě vytrhl

Kdepak, tady opravdu nejde o peníze, Kdyby měl zájem někdo kdo si to zaslouží /vyšší počet příspěvků, relativně slušné vystupování/, pak je cena 200,-Kč. To mi dá na flašku Ginu a Tonika, abych se rozloučil a možná to i malinko obrečel.

Prostě už to není co bylo. Nejde o závady v počítači, ale blbiny typu poraďte film, hru, atd. To já neumím.

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 17 úno 2014 19:52

A proč prodávat OMG. Účet si nechej a někdy se možna vratis a jednou za cas poradis. :-) uvazuji zda nejsi uz ted pod vlivem ze chces prodávat účet :-)
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Dwamin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Dwamin » 17 úno 2014 19:56

Myslím, že karlos to parádně vystihl, ono taky se mi již parkrát stalo, že něco nebylo to co dřív, tuším, že ty jsi tu již od začátku pc-helpu a jsem si jistý, že prostě ty začátky musely být v poorvnání s tímhle naprosto něco jiného, ale prostě když se podíváš co jsi tu dokázal a pak se toho tak jednoduše zbavit a už ti to nikdy nikdo nevrátí...takže si třeba pc-help blokni jak web, na který teď nechceš chodit, ale acc si rozhodně nech ;)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 17 úno 2014 19:56

Blue Spirit posli mi adresu a ja Ti poslu lahev Hendrick'se, jen mi slib, ze to nebudes prodavat... Das si voraz a az Ti to bude chybet, tak zasejc dondes... :-)

PS: a taky mi slib, ze to nebudes pit s tonikem :-D

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”