Prodej nick - Blue Spirit? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

MrekS
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prodej nick - Blue Spirit?

Příspěvekod MrekS » 17 úno 2014 19:58

Zdravím,
já jako nováček si myslím že to není dobrý nápad, směřují mě k tomu stejné důvody jako už tu padly.
Vždyť tu přece nemusíš trávit celé hodiny každý den, opravdu nestačí trochu polevit a kouknout třeba jen jednou týdně na ty opravdové "oříšky"?
Já jsem sem začal chodit abych se něco nového přiučil a případně poradil těm co toho ví ještě méně než já (ale přiznávám takových moc není :lol: ) No a když zkušení odejdou tak se budu přiučovat kde?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 20:10

Já jsem sem začal chodit abych se něco nového přiučil

Ano to je ono, já také. Jenom,že to už je pryč, tedy skoro.

A k těm hvězdičkám. Ty mají naprosto nicotný význam, ukazují jenom jaký má kdo počet příspěvků, vůbec to nevypovídá o vědomostech majitele.

To že má někdo 10 hvězdiček a druhý 5 neznamená že ten první je lepší a chytřejší .

Frank.burns
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Frank.burns » 17 úno 2014 20:11

nepredavat, zaramovat a zavesit nad postel :-) ... ten kdo by si taky ucet zasluzil, by sa urcite nerad chvalil cudzim perim...(hviezdami a pod...)

guest

Příspěvekod guest » 17 úno 2014 20:36

Když jsem sem před těmi lety přišel, bylo to úžasné fórum. Já si nevěděl rady a Mijaja mi radil asi tři dny. Nepovedlo se to, ale přístup těch rádců byl úžasný i když si psali s úplným pitomcem.

To ale byla jiná doba.

Všechno se změnilo. Děti se ptají co mají hrát, na jaký mají koukat film atd.

Už to není PC-Help, ale Help.

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 17 úno 2014 20:44

Tak proč to nemažete, Ja bych se klidně přiklonil klidně k nějaké radikální změně. Není to o PC- delete. :) máš pravdu BS Myslím že by odešlo hodně malých dětí co ptají na tyto kraviny.
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

Babis
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Babis » 17 úno 2014 20:45

Fórum by mělo jít holt s dobou a když nám mládež hloupne, tak i pravidla by měla bejt přísnější. Chce to řešit s panem vedoucím.. i když chápu, že hlavouni se poslední dobou na návrhy změn nekoukali zrovna nadšeně.

MrekS
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MrekS » 17 úno 2014 20:46

No tak šoupni třeba návrh moderátorům ať udělají jedno téma kde se budou řešit filmy a vše kolem nich, a ostatní témata jako poraďte film, doporučte film, atd... se budou mazat. to by bylo třeba řešení.
Ale kvůli tomuhle by byla škoda odcházet, i přes to sem chodí celkem dost lidí které trápí věci opravdu týkající se PC a sami si s tím neporadí.

Maxard99
nováček
Stav:

Příspěvekod Maxard99 » 17 úno 2014 21:12

Tak Blue Spirit končí? To už nebude PC-HELP.. je mi to celkem líto.. ale máš pravdu. Před těmi 3 lety co jsem tu byl a teď je velký rozdíl. jak v gramotnosti a inteligenci uživatelů, tak kvalitě fora..

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 17 úno 2014 21:20

Blue Spirit píše:Když jsem sem před těmi lety přišel, bylo to úžasné fórum. Já si nevěděl rady a Mijaja mi radil asi tři dny. Nepovedlo se to, ale přístup těch rádců byl úžasný i když si psali s úplným pitomcem.

To ale byla jiná doba.

Všechno se změnilo. Děti se ptají co mají hrát, na jaký mají koukat film atd.

Už to není PC-Help, ale Help.

Účet neprodávej a nechej si ho, třeba se ti někdy bude ještě hodit. Zkus si webu PC-HELP nevšímat a neklikat na něj co 5 minut. Třeba tě to přejde a budeš potom líný sem jít. :P Jinak k tomu, že tu chodí děti, kteří se ptají na to, co mají hrát. Myslím, že je to o línosti. Vlastně, k čemu se registrovat na dalších 5-ti fórech (každý je o jiném tématu), když tady máš účet jeden a můžeš se zeptat na cokoliv a stejně se ve většině případech najde někdo ochotný, kdo Ti rád poradí. To je můj názor a věřím tomu, že takhle to bude.

Maxard99
nováček
Stav:

Příspěvekod Maxard99 » 17 úno 2014 21:21

No moc to nepomůže, ale jediné co můžu říct je: R.I.P good old PC-HELP :-(

cervcek
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod cervcek » 17 úno 2014 21:29

Prostě sem dej svoji adresu, jak psal akem ať víme kam poslat ten Gin a nic neprodávej, stejně by to koupil nováček, kterej by chtěl skočit do pořádně rozjetýho vlaku a ne začínat z ničeho, jako všichni ostatní, jeho příspěvky by byly na ... a napáchal by víc škody, než užitku.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

Maxard99
nováček
Stav:

Příspěvekod Maxard99 » 17 úno 2014 21:29

A ještě k tématu: Není náhodou tvůj účet pod vlastnictvím PC-HELPU?(LTB) takže ho nemůžeš prodávat

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”