Prodej nick - Blue Spirit? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Prodej nick - Blue Spirit?

Příspěvekod Uziv00 » 18 úno 2014 07:38

akem píše:Blue Spirit posli mi adresu a ja Ti poslu lahev Hendrick'se, jen mi slib, ze to nebudes prodavat... Das si voraz a az Ti to bude chybet, tak zasejc dondes... :-)

Souhlasím a přihazuji láhev kvalitní moravské domácí slivovice. Pro přítelkyni můžu dodat nějaké přívlastkové víno, lokalita stejná.

Reklama
sojkin626
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 18 úno 2014 07:44

A za kolik ze by jsi ho strelil?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 18 úno 2014 07:47

Prodávat acc tak trochu nemá smysl. Acc je spojenej s uživatelem, každej tě tu zná jako BS, i když nikdo neví jak se vlastně jmenuješ.
Takže kdyby tu byl někdo další, tak i kdyby se na fóru jmenoval Blue Spirit, tak by to vlastně Blue Spirit nebyl. To seš ty.
Pokuc chceš odejít tak acc zruš, flašek už pár bude tak jako tak, viz příspěvky nademnou.
Just Fucking Google It!

sojkin626
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 18 úno 2014 07:48

Jen jsem se ptal,jsem zvedavej jaka cena by z neho vylezla :D
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 18 úno 2014 07:53

to sojkin: Tak sis měl příspěvky přečíst. Cena zde padla.

beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 18 úno 2014 09:24

mohl by konečně přijít nějaký moderátor a prostě to locknout a zakázat mu to? :-D
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Prodej nick - Blue Spirit?  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 18 úno 2014 09:35

Vyjádřím se obecně k prodeji účtu - je to celkem novinka, nic podobného jsme tu neměli (nezklamal jsi BS a přišel zas s nějakou novou úvahou). Pravidla to přímo nezakazují, nicméně úplně čisté to taky není....to asi každý cítí. Nenapadá mě žádný důvod, proč by někdo chtěl cizí účet kupovat. Pokud by to bylo za účelem reklamy, rychle by zde skončil...

P.S. neber to BS prosím osobně, tady dávám fajfku a otevírám k další diskuzi...v TOPxx to myslím (coby OT téma) už není třeba zobrazovat.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 18 úno 2014 10:39

Adys301 píše:Mysli tim malbu stetcem.

Nebo perem? Ale to uz je spis kresba.

Pro pripadne darce - Ltb adresu ma, BS si objednaval tricko ;)

//Pro případné dárce-LTB adresu má, ale BS mu jí neposílal proto, aby jí dal kdekomu a proto jí také nikomu neposkytne. Stejně, jako mou a mnoha dalších...
//Karlos
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

guest

Příspěvekod guest » 18 úno 2014 18:43

Přátelům za virtuální láhev děkuji a až bude vhodná chvíle, vypijte ji třeba malinko na moje zdraví. Děkuji!

P.S. neber to BS prosím osobně, tady dávám fajfku a otevírám k další diskuzi...v TOPxx to myslím (coby OT téma) už není třeba zobrazovat.

Jistě že to beru osobně. Je to moje téma která nic neporušuje a nikoho nepohoršuje. Jen jsem se zeptal na názor a už je to pryč. Kdejaká ptákovina ve smysli poraďte foïlm, nudím se tu bude viset do vánoc!

A to je zde pravidloí, pokud někdo napíše byť jen malinko negativniho, tak se to zamkne, nebo smaže. To je diskuze? Tak zde nastavte pravidla o čem diskutivat lze a o čem nelze.

A to je zde pravidloí, pokud někdo napíše byť jen malinko negativniho, tak se to zamkne, nebo smaže.

Pak i nedokonalé vypadá dokonale. :-(

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 18 úno 2014 18:51

Ta lahev neni virtualni mam ji doma a rad poslu :-)

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 úno 2014 19:01

Probůh o co ti jde? Bojuješ za čistotu fóra bez OT témat, sám je zakládáš jen to sviští a když ti je někdo zavře, tak kvičíš, jak postřelený. Chvílemi mám pocit, že potřebuješ dovolenou, jak sůl...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 19 úno 2014 09:37

Tak já ti povím o co jde...
Např. téma pro zábavu a k pláči bylo původně založeno jako zábavné vzhledem k PC. Tedy výhradně pro PC tématiku. Dnes je to plné stupidních videí o ničem.
Např. viewtopic.php?f=40&t=127281&p=995130&hilit=nejlep%C5%A1%C3%AD#p995130 další stupidita.
Místo normálních dotazů je zde pořád něco jako nejede mi mc, lolko a co já vím co ještě...
Chci být strojvůdce...
hledám horor...
Atd. Atd.
Můj názor je...fuj. Není divu, že dlouholetý přispěvatel jako BS je tak znechucen. Bohužel to znechucení mu bere chuť do práce a mylně jej považuje za únavu.
A to ani nemluvím o tom, že kdekdo z "mladších" naprosto zbytečně píše do tématu, kterému vůbec nerozumí, naprosto zbytečně zavádí a prodlužuje vyřešení.
Spíše by mě zajímalo, proč se tváříte jako že se nic neděje.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”