Ahoj, neznate nejaky jednoduchy editor zvuku do Windows, ktery by umel editovat i format AMR? Zaznam z telefonu nokie, zrejme nativni kodek? Prehraje ho v poode treba VLC apod.
Potrebuju vypipnout urcite pasaze, zkratit, zkratka jen velmi jednoducha editace...
A kdybyste nevedeli, tak bych, ac nerad, to prevedl do MP3 nebo VAW (narust velikosti je ovsem nekolikanasobny), pak byste poradili jaky jednoduchy editorek na vyse popsane?
Diky.
Editace zvukoveho zaznamu v PC
-
- Pohlaví:
Re: Editace zvukoveho zaznamu v PC
Adobe audition zvládne obojí. Bohužel stojí docela dost.
Jinak poradí strejda google - hledej "amr editor" a "amr to mp3 converter"
Jinak poradí strejda google - hledej "amr editor" a "amr to mp3 converter"
Dikya ty to mas vyzkousene s Audition nebo jsi to cetl? Vyguglit si umim lecos, bohuzel vysledky jsou tristni (fake keywords apod) a proto jsem chtel feedback, co mate osobne vyzkousene....
Ad2: Myslel jsem v tomto odstavci : ktery jednoduchy a free editorek na MP3 format zvuku doporucujete, prevest amr do mp3 umim (zpatky do amr uz ale ne).
Ad2: Myslel jsem v tomto odstavci : ktery jednoduchy a free editorek na MP3 format zvuku doporucujete, prevest amr do mp3 umim (zpatky do amr uz ale ne).
-
- Pohlaví:
Adobe audition znám ještě z doby, kdy to byl CoolEdit. Hodně jsem ho používal pro převod gramofonových desek do digitální podoby.
Free MP3 můžeš použít audacity. Pro práci s MP3 je však třeba stáhnout a nainstalovat Lame kodek.
Free MP3 můžeš použít audacity. Pro práci s MP3 je však třeba stáhnout a nainstalovat Lame kodek.
To audacity nic moc neumelo
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale umělo.Jenom ho umět používat.Ono je totiž pro něj třeba doinstalovat-flac-lame a FFmpeg.
Ja vim ze umi mp3 s lame, ale amr umi? Asi ne co?
Ps: mam tablet a gprs a moc zkouset ted nemuzu
Ps: mam tablet a gprs a moc zkouset ted nemuzu
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty máš problém přečíst odkazy,co jsem dal?
The FFmpeg import/export library allows Audacity to import and export many additional audio formats such as AC3, AMR(NB), M4A and WMA, and to import audio from video files.
The FFmpeg import/export library allows Audacity to import and export many additional audio formats such as AC3, AMR(NB), M4A and WMA, and to import audio from video files.
Me to pred lety po nahrani te knihovny cetlo mp3 ale ne amr
Sony Vegas. Není to free ale jen na 30 dní (můžeš si to ........) Pst! 

"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení