Jak provést hromadné otočení videí o 90st
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak provést hromadné otočení videí o 90st
Na dovolený jsem si omylem natočil akční kamerou video naležato. Potřeboval bych ho otočit do správné polohy. Virtuadub toto zvládá, problém je ten, že videí je skoro stovka. Klidně to udělám ve Virtualdubu, ale nechci to tam dávat po jednom videeu. Potřeboval bych nějaký free program, kam těch cca 100 videí načtu, dám otočit, pustím a za hodinu, dvě bude hotovo. Načíst, přidat filtr, nastavit otočeni o 90st, uložit, načíst další video se mě fakt nechce. Zníte nějaký způsob, jak to udělat hromadně? Původní video je v mov, ale převedl jsem si to do avi, abych s tím mohl pracovat ve Virtualdubu, ale ten to umí jen po jednom. Šlo by to slepit a pak celý otočit, ale tím se sníží už tak nízká kvalita a tak bych se tomuto způsobu raději vyhnul. Navíc se 100Gb co má kolem 12 hodin by se dost mizerně pracovalo, i když mám docela slušný PC.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Re: Jak provést hromadné otočení videí o 90st
Zkus http://www.instaluj.cz/video-rotator je tam uvedeno hromadné, ale nemám to ověřeno..
(otáčel jsem jen jedno, navíc jiným programem mám dojem, že taky tím Virtuadubem..)
(otáčel jsem jen jedno, navíc jiným programem mám dojem, že taky tím Virtuadubem..)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak umí přesně to co bych chtěl. Ale není to free a tak to zkonvertuje z každého videa jen 15 sek.
Přesně tohle ale free (potřebuju to jednorázově) by nebylo?

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty videa potřebuju otočit do soboty rána a tak jsem to naházel do "jobů" ve Virtualdubu. Byl to ale neskutečný opruz. Momenálně to běží a soufám, že to do té soboty stihnu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3915
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 18:28
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4753
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-