Sice ti nesouvisí s původním tématem nicméně když už jsem až zde, napíšu svůj názor.
Vlastně už ho za mne napsal ITCrowd a přesně pod to se podepisuji.
Nechci hodnotit práci moderátorů, ale bylo by dobré aby se tomu občas někdo věnoval celý den a sledoval příspěvky. Já jich čtu asi většinu a je fakt že některé a je jich hodně, by tu být vůbec neměly. Je mi jasné že všemu se zabránit nedá, ale mnoho nových uživatelů fora píše naprosté kraviny, ano kraviny a je to zcela bez povšimnutí.
Jak je to naše pořekadlo "Nech na hlavě", tak já na hlavě nechám, protože také jsem nějak začínal, ale odpovědi typu:
"twl sem to taki mel a pak seto spravilo maš asy to samy" jsou podivné a rostou jako houby po dešti. Nikdo to nevidí?
Prodej nick - Blue Spirit? Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodej nick - Blue Spirit?
ITCrowd píše:Místo normálních dotazů je zde pořád něco jako nejede mi mc, lolko a co já vím co ještě...
Chci být strojvůdce...
hledám horor...
Atd. Atd.
Ano, třeba téma o e-cigaretách nebo soupiska, kdy kdo hraje na olympiádě hokej...
Nikdo netvrdí, že se tu věci nemění. Co s tím ale máme dělat? Vždyť je to dneska ve všech diskuzích (idnes, novinky, ostatní fóra) stejné. Pokud chceme zůstat aktivním fórem s širokou základnou uživatelů, nejde zakázat registrace, uzavřít se před okolním světem a tvářit se, že všechno je v pořádku. Stejně tak nejde jen tak mazat témata s blbým MC, když pravidla nijak neporušují a jinde uživatel dostane zprda, když řeší stejnou věc v cizím tématu.
Ten, kdo se musí přizpůsobit, jsme my sami
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- iTerminator
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Příjde mi divný, že většina nováčků píše, že to nebude starej pc-help, u většiny je datum založení 2014, stejně tak i u mě, ale já se k tomu nebudu vyjadřovat, protože netuším, jak to vypadalo před lety.
To, že sem lidé chodí s věcmi, které nepatří do oboru IT, tak to není jejich chyba, přeci jen, pokud najdu kategorii - hry, tak je mi jasné, že tam patří hry, pokud smažete "zbytečné" kategorie, tak můžete topic typu "Hledám film" brát jako porušení pravidel, protože se jedná o věc, kterou forum nebude podporovat, ale zatím tomu je tak, že forum tyhle věci podporuje.
To, že sem lidé chodí s věcmi, které nepatří do oboru IT, tak to není jejich chyba, přeci jen, pokud najdu kategorii - hry, tak je mi jasné, že tam patří hry, pokud smažete "zbytečné" kategorie, tak můžete topic typu "Hledám film" brát jako porušení pravidel, protože se jedná o věc, kterou forum nebude podporovat, ale zatím tomu je tak, že forum tyhle věci podporuje.
... na co jsem se v Nette podíval a co by většina programátorů napsala špatně, to bylo správně, vzorově. - Jakub Vrána
Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.
Používej Google!
Do SZ mi píšete zbytečně, neboť problémy řeším pouze v tématech.
Za radu je slušné poděkovat.
Važ si rady, práci za tebe neudělám.
Používej Google!
Mám návrh, mimo téma, ale spousta lidí by to možná ocenila.
Co do TOP60 dávat jen vybraný fóra? Že by tam automaticky nespadalo úplně všechno, ale jen to co si uživatel vybere. Víceméně by to vyřešilo tenhle problém, kdo chce radit s hrama tak si odběr herního fóra zatrhne, kdo ne tak ne. Pokud by to bylo technicky možný (otázka na Ltb), tak si myslím že by to bylo docela fajn.
iTerminator: To je jako když lidi který ještě nemaj ani občanku říkaj že za komunistů bylo líp..
Co do TOP60 dávat jen vybraný fóra? Že by tam automaticky nespadalo úplně všechno, ale jen to co si uživatel vybere. Víceméně by to vyřešilo tenhle problém, kdo chce radit s hrama tak si odběr herního fóra zatrhne, kdo ne tak ne. Pokud by to bylo technicky možný (otázka na Ltb), tak si myslím že by to bylo docela fajn.
iTerminator: To je jako když lidi který ještě nemaj ani občanku říkaj že za komunistů bylo líp..

Just Fucking Google It!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zamykám, jako již zbytečné téma.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3971
-
od Giant41
Zobrazit poslední příspěvek
01 črc 2024 22:34