Možnost volby fór zobrazených v TOPxx

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jaký na to máte názor?

Chci to.
38
79%
Nechci to.
10
21%

Celkem hlasů: 48

akem
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dobrý nápad od TUXE

Příspěvekod akem » 20 úno 2014 15:38

Ano pro Tebe to není úplně dobře, ale pr omě třeba ano... tak proč by si mě měl "diskriminovat" jen proto, že Tobě se to nehodí?
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 úno 2014 15:42

Ano pro Tebe to není úplně dobře, ale pr omě třeba ano... tak proč by si mě měl "diskriminovat" jen proto, že Tobě se to nehodí?

Jenom jsem napsal svůj názor. Reagovat jsem nechtěl, ale odpovím. V tomto případě není diskriminace to že někdo nechce něco omezit, ale to že někdo něco omezit chce!

Já o omezení fakt nemluvil.

tomasosi
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod tomasosi » 20 úno 2014 15:43

Tak přeci když se nezajímám třeba o hry, os linux, filmy atd...Tak bych si mohl úplně zakázat zobrazování..alespoň bych mezi tím nemusel listovat atd...ovšem je to hlavně na LTB
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 20 úno 2014 15:46

BS já Ti nevím a to že jsi proti tomu abych měl možnost výběru a tím mě vlastně omezuješ není diskriminace???
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 20 úno 2014 15:49

Maxard99 píše:TUX:
Mám návrh, mimo téma, ale spousta lidí by to možná ocenila.
Co do TOP60 dávat jen vybraný fóra? Že by tam automaticky nespadalo úplně všechno, ale jen to co si uživatel vybere. Víceméně by to vyřešilo tenhle problém, kdo chce radit s hrama tak si odběr herního fóra zatrhne, kdo ne tak ne. Pokud by to bylo technicky možný (otázka na Ltb), tak si myslím že by to bylo docela fajn.

S tím plně souhlasím. Něco mě nezajímá, tak to nechci-například chci odebírat jen programování,hry, a nebo celou sekci software.
Mnoho uživatelů by to možná ocenilo.

Maxard99: Já bych si třeba přál, aby uživatelé, kteří ve fóru dostanou BAN a dostanou ho i na úrovni IP, do fóra už nechodili. Rovněž nerozumím tomu, proč píšeš do připomínek k fóru nápad Tuxe...ale budiž.

Odpověď pro Tuxe: aktuální TopXX tohle nenabízí, jediná šance jak sem tuhle funkcionalitu dostat, je požádat autora modu o dodatečný vývoj. Zkusím ho zkontaktovat, nemuselo by to být marné - pro mnohé uživatele by mohlo být přínosem.

Prosím dále diskutujte pouze k věci, pokud se bude diskuze ubírat jinam, dávám LOCK.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 20 úno 2014 16:04

Blue Spirit píše:Tak jsem asi opravdu natvrdlej, já si zaroluji o řádek níž a čtu co chci. Co tedy nechápu?

Jenže on to není pokaždé řádek. Někdy se mezi prvními 15 sejde i 10 příspěvků z HJT. A když si nejprve prohlížím nadpisy, je hloupé, když mě zaujme nadpis a pak zjistím, že je to z HJT sekce, do které nepřispívám.
Chápal bych výhrady, kdyby to udělátko někoho omezovalo, ale takhle jen pomůže těm, kteří ho budou chtít používat, a nijak s ním nepřijdou do styku ti ostatní. V čem je problém?
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

guest

Re: Možnost volby fór zobrazených v TOPxx

Příspěvekod guest » 20 úno 2014 16:12

U mne není problém v ničem. Umím přiměřeně věku číst a čtu jenom co chci.

BS já Ti nevím a to že jsi proti tomu abych měl možnost výběru a tím mě vlastně omezuješ není diskriminace???

Vyjádření názoru opravdu není diskriminace.

Maxard99
nováček
Stav:

Příspěvekod Maxard99 » 20 úno 2014 16:40

Nečekal jsem takový ohlas. Super :-)
Bylo by pěkné, nějaké zlepšení personalizace.
Blue Spirit: Už jsi napsal, že se ti to nelíbí. Tak nedělej flame prosím.
Ltb: To nemáte nějakého programátora? To by mělo jít editovat ne(phpBB) nebo to je hodně těžké?

guest

Příspěvekod guest » 20 úno 2014 16:45

Já jenom reagoval
Chápal bych výhrady, kdyby to udělátko někoho omezovalo, ale takhle jen pomůže těm, kteří ho budou chtít používat, a nijak s ním nepřijdou do styku ti ostatní. V čem je problém?

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 20 úno 2014 17:28

Tuhle možnost bych uvítal. Skvělý nápad.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 21 úno 2014 11:39

Myloš píše:Někdy se mezi prvními 15 sejde i 10 příspěvků z HJT.

akem píše:skoro na celé stránce v TOP60 je oranžovej Orcus nebo Žbeky nebo někdo jiný ze sekce HJT

Panove, na to je tu skupina 'Registrovaní_no_hjt', jejiz jsem clenem a do HJT sekce se nedostanu ani pres primy link. Chapu ale, ze pro moderatora fora toto nemusi byt zadouci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 21 úno 2014 12:18

Abych taky přispěl..

zeus: To je sice pravda, taky jsem členem, ale co když potom máš problém a potřebuješ poradit? Tak musíš otravovat Ltb aby tě z tej skupiny vyřadil, ty sis vyřešil svý problémy, a pak zase otravovat aby tě tam zařadil.

Ltb: Nepočítal jsem s tím že samotný TOP60 je mod, myslel jsem že je to interní funkce phpBB, v tom případě by to mohlo bejt těžší než jsem čekal.

Maxard99: Co myslíš? PC-Help není žádná firma, jsou to jen stránky který vydělávaj na reklamě a na darech uživatelů. Možnost zaplatit si za tohle programátora je nereálná.

Blue Spirit: Nikdo tě ale nenutí to používat, můžeš stále odebírat všechna témata. Sám sis ale stěžoval že dneska se každej ptá na to co hrát a na co koukat, tak bys prostě přestal odebírat Hry a Filmy, a bylo by po problému. Na tom je ten nápad založenej.

Uznávám teda že by to nebylo vhodný pro moderátory, protože pak si nemusej všimnout špatně zařazených témat, a neměl by to pak kdo napravit.
Just Fucking Google It!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”