blikající monitor Hyundai Q995
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
blikající monitor Hyundai Q995
Zdravim všechny kdo by mi chtěli nějak poradit. Můj problém je, že mám monitor Hyundai Q995 a po měsíci používání se mi začal deformovat obraz. Obraz se samovolně vertikálně rozšiřuje a zužuje. Další problém je, že při tom ještě bliká a vytvářejí se jakoby vodorovný čáry. Vypadá to jako když máte položený mobil přímo u monitoru a má vám přijít sms. Tohle se děje jenom čas od času samovolně, ale pokud jen trochu drknu do stolu tak to začne ihned. A chvilku trvá než se to zase zpraví. Doufám, že jsem to aspoň trochu dobře popsal. Za jakoukoliv radu budu vděčný. Mám ten monitor měsíc a nechce se mi ho dávat do reklamace. THK
Možná tě má rada nepotěší, ale vzhledem k tomu že je ještě v záruce a prakticky novej, neřešil bych to a vzal ho na reklamaci. Novej monitor se takhle rozhodně chovat nemá, bůhví kde je problém. Ono co chceš taky dělat s monitorem. Datovej kabel je předpokládám natvrdo, jinej nevyzkoušíš. V OSD menu můžeš prubnout maximálně demagnetizaci (degauss), nebo obnovit tovární nastavení (recall). Předpokládám že předchozí monitor pracoval bez potíží, pročež můžeme grafiku vyloučit. Je tomu tak?
V jakým rozsahu se dějou ty vertikální změny velikosti obrazu? Jak to probíhá? Že pracuješ a najednou se to začne mlet, nebo tak že něco nastavíš a po hodině je to rozhozený?
V jakým rozsahu se dějou ty vertikální změny velikosti obrazu? Jak to probíhá? Že pracuješ a najednou se to začne mlet, nebo tak že něco nastavíš a po hodině je to rozhozený?
Jo, jo. Rimmer a strejček miras
(informace na fóru se šíří rychle
) mají pravdu. Okamžitě reklamuj!
Problémy, co popisuješ, na 99% ukazují chybu hardwaru v monitoru. Grafárna to určitě není.

Problémy, co popisuješ, na 99% ukazují chybu hardwaru v monitoru. Grafárna to určitě není.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1598
-
od kecalek