Notebook se nabíjí jen pár vteřin a pak se nabíječka odpojí

...

Moderátor: Mods_senior

fildyy123
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Notebook se nabíjí jen pár vteřin a pak se nabíječka odpojí

Příspěvekod fildyy123 » 22 úno 2014 18:18

zdravím, dnes odpoledne mi nabiječka u noťasu normál běžela psalo to nabíjí se dokuď počítač neměl plnou baterku.. večer už byla slabá tak sem to dal znovu do noťasu ale nabíje probjehlou jen 1 a po 6 vteřinách se nabíjení vyplo a když se nabiječku vyndal a zase vrátil zpátky tak zase jenom 6 vteřin "nabíjí se" a potom "nenabíjí se" poradíte mi někdo co s tím?

edit: tak napodruhý to jenom kousek vyskočí a už to prostě to nabíjení nepustí dál

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 19:25) ---

btw. noťas je týden starý, v nastavení to není ;) :)
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 22 úno 2014 23:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nabiječka u notebooku

Příspěvekod Uziv00 » 22 úno 2014 19:48

reklamace.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 22 úno 2014 19:55

Podivej se jak mas nastaveno nabijeni baterie - mela by tam byt aplikace od vyrobce

Nektere notebooky mohou byt nastavene tak, ze zacnou nabijet az kdyz je baterie vybita pod urcitou hodnotu. Je mozne ze to bylo neumyslne zmeneno nejakou klavesovou zkratkou.

MaxDel
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MaxDel » 22 úno 2014 19:56

Určitě reklamovat měl jsem tu samou zkušenost u Lenovo Yoga a tam byla jiná nabíječka než u ostatních notebooků. Šel jsem asi do 5ti obchodů a řekli mi že tu nabíječku nikdy neviděli a že mi s tím nemůžou poradit a jelikož notebook byl koupen v Praze a já jsem z Ostravy tak jsem šel do Datartu a dali mi novou za 150,- . Starou jsem vyhodil a reklamaci neudělal. Mě se vůbec notebook nenabíjel měl jsem ho 3 dny.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 22 úno 2014 20:16

Napajeci zdroj za 150 Kc ti neproda ani Cinan, 700 Kc stoji neoriginal a original pocitej 1200 Kc a vice. Za 150 Kc tak leda na telefon, ale zcela urcite ne na pocitac.

Je ale zbytecnost kupovat novy zdroj na notebook v zaruce, maximalne jiny vyzkouset jestli to s nim funguje. Prvni bych ale skusil vyndat a zandat baterku a restartovat OS.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 22 úno 2014 22:35

petr22 píše:Podivej se jak mas nastaveno nabijeni baterie - mela by tam byt aplikace od vyrobce

Nektere notebooky mohou byt nastavene tak, ze zacnou nabijet az kdyz je baterie vybita pod urcitou hodnotu. Je mozne ze to bylo neumyslne zmeneno nejakou klavesovou zkratkou.

Jak se to chová když je počítač vyplej? Měl by mít kontrolky který indikujou jestli se dobíjí nebo ne.
Just Fucking Google It!

fildyy123
nováček
Stav:

Re: Notebook se nabíjí jen pár vteřin a pak se nabíječka odp

Příspěvekod fildyy123 » 23 úno 2014 09:58

jo je možný že je to tím nastavením.. jinak mám Lenovo ThinkPad E530..ta nabiječka je na takový vidličky a jo má to vlastní nastavení tak se na to kouknu...no jak se to chová.. kontrolka svítí zeleně, když je do toho nabíječka zapojená :D

edit: tak já nevím kde bych to v tom našel, nevím jestli jsem nedal nějakou klávesovou zkratku :/ jinak včera běžela v pohodě začlo se to dít až včera večer :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”