Zvýšení výkonu starýho PC-čka :)
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvýšení výkonu starýho PC-čka :)
Tam bude spíše nějaký problém s ovladači, co si pamatuji, tak jsem kdysi hodně dávnou zkoušel W7 na Athlonu XP a taky to nebyla vyloženě hrůza, ale proti XP to bylo pomalé.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Udelej uplnou udrzbu systemu, nejakou ultilitku si na internetu asi najdes. Ja pouzivam IObit a jsem spokojenej. Me staci i ta Free verze.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Jo, přesně tenhle bordel mám na mysli.
Ještě si nám neřekl co znamená "zasekaný".
Ještě si nám neřekl co znamená "zasekaný".
Just Fucking Google It!
Ovladače mám akcelerátor grafiky se dal sám tak co mi poradíte skusit jiný OS idexy jsou okolo 3 kdyby meli 1. tak nereknu ale je to takovy stered
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Jsou mý příspěvky vůbec vidět? Nebo se z nějakýho důvodu nezobrazujou? Napište mi někdo jestli jo, ať mám jistotu.
Nevim jestli seš natvrdlej, nebo se ti prostě nechce odpovídat, už jsem se tě dvakrát zeptal co podle tebe znamená "zasekaný". Takže buď odpověz na otázku, nebo se potom nediv že se nedostaneš k rozumnýmu řešení, a třeba utratíš prachy za upgrade kterej bude nakonec k ničemu.
Nevim jestli seš natvrdlej, nebo se ti prostě nechce odpovídat, už jsem se tě dvakrát zeptal co podle tebe znamená "zasekaný". Takže buď odpověz na otázku, nebo se potom nediv že se nedostaneš k rozumnýmu řešení, a třeba utratíš prachy za upgrade kterej bude nakonec k ničemu.
Just Fucking Google It!
tuxi třeba kolečko u chromu se točí zasekaně ale na xp šlo plynule
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
nedává ani gta
Nevim jestli tam pomuze dokupovat ramky u toho staryho pc se neda delat upgrade vsechny porty jsou stary. A kdyz si koupis zdroj cca 1000,- desku 1000,- grafiku 2000,- procesor 2500,- a nevim jakou mas skrin atd. takze cca 6500,- a je to ta nejpomalejsi sestava ktera zvladne san andreas
Takze jedine u meho stareho pc pomohlo poradne procistit procesor a za 200,- dokoupit chlazeni do skrine a smazat nejaky blbosti a veci ktere spomaluji pc. Neslo mi AC3 a po tom vycisteni procesoru slo bez sekani ( predtim neslo vubec ) samozrejme na nejnizsi detaily...
Nevim jestli tam pomuze dokupovat ramky u toho staryho pc se neda delat upgrade vsechny porty jsou stary. A kdyz si koupis zdroj cca 1000,- desku 1000,- grafiku 2000,- procesor 2500,- a nevim jakou mas skrin atd. takze cca 6500,- a je to ta nejpomalejsi sestava ktera zvladne san andreas
Takze jedine u meho stareho pc pomohlo poradne procistit procesor a za 200,- dokoupit chlazeni do skrine a smazat nejaky blbosti a veci ktere spomaluji pc. Neslo mi AC3 a po tom vycisteni procesoru slo bez sekani ( predtim neslo vubec ) samozrejme na nejnizsi detaily...
Za 6500 nejpomalejší sestava na kterej půjde GTASA? Za šest a půl složíš slušnou sestavu s výhradama na kterej si zahraješ GTA IV.
Just Fucking Google It!
Lidi já mám na hry i5 já chcu tady HP udělat aby šel normálně
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Fajn, tak nám řekni co to je HP.
Na první stránce si psal že to i5 není, tak jak?
Na první stránce si psal že to i5 není, tak jak?
Just Fucking Google It!
I5 je uplně jiný pc ten je můj Hp je rodičů
HP dc7600
HP dc7600
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Takže je to toto http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/sm ... html?dnr=2?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1614
-
od Gerra