Ahoj, snažim se vytvoři server na Call of Duty, na foru lide.cz mi někdo pomáhá s problémama co mám, mohu mu sdělit svou ip adresu?? Nebo je to něco,čeho by mohl zneužít??? páč asi jde zjistit různě žee,takže až tak chráněná zas není bych řekl...třeba jesi někdo dokáže zjišťovat ip adresu vloženého příspěvku....vyvede mě někdo z omylu??:-)
btw kdyby měl někdo zkušenosti se tvořením serveru na Call of Duty: United Offensive, jeho přípěvky jsou vítány:-)
Jak moc je tajná IP??
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak moc je tajná IP??
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak moc je tajná IP??
K tomu zakládání serveru...Už jednou sem tu psal o programu HLSW,dá se tam založit server bez větších komplikací..benik.martin píše:Ahoj, snažim se vytvoři server na Call of Duty, na foru lide.cz mi někdo pomáhá s problémama co mám, mohu mu sdělit svou ip adresu?? Nebo je to něco,čeho by mohl zneužít??? páč asi jde zjistit různě žee,takže až tak chráněná zas není bych řekl...třeba jesi někdo dokáže zjišťovat ip adresu vloženého příspěvku....vyvede mě někdo z omylu??:-)
btw kdyby měl někdo zkušenosti se tvořením serveru na Call of Duty: United Offensive, jeho přípěvky jsou vítány:-)
Link programu http://www.sosej.cz/internet/servery/hlsw.html
Stačí si najít nějaký návod o zakládání serveru přes HLSW

- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”