Zdravím !
Koupil jsem si Windows 8, ale při instalaci upgradem to vyhodí několik nesmyslných chyb, jakože Win 7 64bit nejde přeinstalovat Win 8 64bit, několik programů to nechce, cosi s registrama, krev jednorožce.. No, nejsem schopný splnit požadavky instaleru, tak se vás ptám, zda li je možné nainstalovat win 8 na HDD, a pak ho jen přesunout do složky system, kde je Win 7, nebo nějak to udělat, abych nemusel odninstalovat půlku počítače, a rozkopat registry. Děkuju
Jak mohu upgradovat z W7 na W8? nedaří se mi to *
Jak mohu upgradovat z W7 na W8? nedaří se mi to *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 bře 2014 12:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Přepsání Win 7 Win 8.“ – nebylo z něj jasné, který systém chceš nahradit kterým. Nikdy neuděláš chybu, když nadpis formuluješ jako celou větu.
Důvod: Oprava nadpisu „Přepsání Win 7 Win 8.“ – nebylo z něj jasné, který systém chceš nahradit kterým. Nikdy neuděláš chybu, když nadpis formuluješ jako celou větu.
Re: Přepsání Win 7 Win 8.
ahoj. ne, to nejde.
idealni je cista instalace, pokud ti nejde upgrade.
nainstalovat zpet programy je otazka hodiny
idealni je cista instalace, pokud ti nejde upgrade.
nainstalovat zpet programy je otazka hodiny
To jako nebudou programy konpatibilní s Win 8 ? :O
-
- Pohlaví:
Pravděpodobně budou, ale po čisté instalaci se musí vždy znovu nainstalovat. Co to máš vlastně za verzi W8, můžeš dát odkaz na to co si koupil?
Windows 8 je primo verze - Windows 8 (64bit).
Jedina moznost je spustit instalaci z DVD pri zapnuti pocitace a behem instalace sformatovat disk, protoze upgrade z nejakeho duvodu neprojde. Pochopitelne bude nutne vse nainstalovat znovu a zalohovat pred instalaci vsechna data.
Jedina moznost je spustit instalaci z DVD pri zapnuti pocitace a behem instalace sformatovat disk, protoze upgrade z nejakeho duvodu neprojde. Pochopitelne bude nutne vse nainstalovat znovu a zalohovat pred instalaci vsechna data.
Je to taková ta multiškolní licence.. Chtěl jsem to hlavně kvůli tomu, že u mého stávajícího českého Windowsu 7 64bit professional chabí hodně funkcí, které má Anglický windows, a proto jsem si říkal, že to rovnou upgraduju, protože jsem viděl, že ve Win 8 jdou měnit jazyky, a tím pádem se zpřístupní i nastavení.. Jde to i u Windows 7 ?
U ceske verze Windows nemuze chybet zadna funkce anglicke verze, maximalne se to jinak jmenuje a je to na jinem miste v nabidle podle abecedy nebo to nemas doinstalovane. Ale chybet tam nemuze nic.
Jazyky jdou prepinat pokud mas instalovanou anglickou verzi a prislusne MUI, ale prepinanim jazyku se ti nezpristupni zadna funkce navic.
U skolni licence pozor - jestli je to MSDN, nelze to pouzit na domacim pocitaci.
Jazyky jdou prepinat pokud mas instalovanou anglickou verzi a prislusne MUI, ale prepinanim jazyku se ti nezpristupni zadna funkce navic.
U skolni licence pozor - jestli je to MSDN, nelze to pouzit na domacim pocitaci.
Nevím, ti, kteří se zajímají o počítače, tak si to vzali, ale moc nás nebylo
.. Tak nevím, jak to vyřešit, neboť u Anglické verze to funguje. Jo, a chci to pro nastavení mikrofonu :)

To ale neni tim ze by neco chybelo, ale tim ze je neco spatne nastavene.
Fungovat to musi i v ceske verzi. Nemas tam zaple neco, co uz ten ovladac pouziva?
Fungovat to musi i v ceske verzi. Nemas tam zaple neco, co uz ten ovladac pouziva?
Nevím co by to mohlo používat.. Maximálně webkamera s mikrofonem, ale ta je zakázaná..
zvas jeste tu instalaci win7, spise preinstaluj win8. chapal bych to v pripade, ze se chces neco naucit - bios, system, instalace apod. - ale toto asi nebude tvuj pripad, win 7 ti to samo o sobe nespravi, a english uz vubec ne
Naposledy upravil(a) dvorakj dne 26 úno 2014 18:26, celkem upraveno 2 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2818
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1715
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”