MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MS 2013 v ledním hokeji
U mě : Energie Karlovy Vary
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Spartá :)
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Co říkáte na ten náš poslední zápas na EHT s Ruskem?
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 

Bydlim na Sparte, ale Ceske scene nijak neholduji.
V poslednim zapase jim nestacili nohy. Potom uz nevychazelo nic. Ale zapas to byl hezky.
V poslednim zapase jim nestacili nohy. Potom uz nevychazelo nic. Ale zapas to byl hezky.
No uvidíme, pro mne je teď absolutní jednička tenhle útočník 
a takhle je tam šoupe >>> http://www.youtube.com/watch?v=h5ZyML3qOwo
-----------
Bohužel s hokejem je to u nás tak..., že ještě max jednu sezónu a bude muset s hokejem skončit
.

a takhle je tam šoupe >>> http://www.youtube.com/watch?v=h5ZyML3qOwo

-----------
Bohužel s hokejem je to u nás tak..., že ještě max jednu sezónu a bude muset s hokejem skončit

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Bohužel tam toho moc nevidím. Ten kdo natačel musel být řádně zhulený :) . Třeba se chytne, když bude dřit a dřít. Nesmí se na to v 16 vyprdnout.
Jajo: Jo hokej je u nás náročnej... konkurence obrovská a né každej má prachy na to aby dítě někam prosadil... držím palce!! Třeba za pár let bude taky na soupisce repre 

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
A i kdyby nebyl, zústanou mu vzpomínky, pár trofejí na poličce a nějaké to video, aby mohl jednou zamachrovat na své děti. Trochu podobné i když z hodně jiného soudku to máme s dcerou. Chvíli zpívala, pak přišla puberta a konec. Zbylo nám pár cédéček okresních a krajských kapel, kterým nazpívala vokály jako host, nějaké videoklipy, záznam rozhovoru z televize, sountrack muzikálu ve kterém hrála a hlavně kupa vzpomínek na dospívání, které nepronudila u počítače a o tom by to všechno mělo být, to že se pak někdo prosadí a živí se tím, je jen třešnička na dortu 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Karlos, zase pravda
Malá zčíná zpívat a hrát na piáno... uvidíme jak jí to bude bavit, podle mě má spíš talent na atletiku ale když jí bude bavit oboje ... :) Zatím jí PC vůbec nezajímá

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Přesně tak Karlos, ikdyž nic aspoň bude mít na co vzpomínat..., i bruslit se trochu naučí.........
To se mýlíš, jen se to blbě natáčí když zároveň fandíš, povzbuzuješ, koukáš, koučuješ a ještě máš natáčet, když ke všemu ještě natáčíš jen párkrát za rok...
--------
Střílel tam v předchozím zápase i jeden trestňák a proměnil, to mne mrzí ještě víc, ten nemám natočený vůbec, prostě jsem moula.
divine píše: ... Ten kdo natačel musel být řádně zhulený :) ..
To se mýlíš, jen se to blbě natáčí když zároveň fandíš, povzbuzuješ, koukáš, koučuješ a ještě máš natáčet, když ke všemu ještě natáčíš jen párkrát za rok...

--------
Střílel tam v předchozím zápase i jeden trestňák a proměnil, to mne mrzí ještě víc, ten nemám natočený vůbec, prostě jsem moula.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Když před moc lety odcházel Jágr do Ameriky, tak toho byla plná média. Tehdy jsem si říkal: "Jen se z toho kloučka nepo...e!", dneska před ním smekám pomyslný klobouk. Je až neskutečné, co ten chlap ve svých letech dokáže a do těch let dokázal. Především pak ovlivnil celou generaci malých kluků, kteří mají vzor a tím motor, aby makali.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Hmm, Jágra jsem si zafixoval, jestli pamatujete někdo ty žákovské turnaje, dávali je na čt 2 o víkendech, tak tam hrál, už tam převyšoval všechny ostatní nejmíň o dvě třídy, si tam z každého dělal co chtěl, neskutečné ruce a síla v nohách, bylo vidět, že má před sebou velkou kariéru ...
A když se pak objevil o pár let starší bylo mi jasné, že je to ten žáček Jágr - (dal jsem si to do němčiny Ja"gr - lovec, proto jsem si ho zapamatoval)..mám dojem, že tam tenkrát hrál i s Reichlem..
----------------------------------
Apropó neměl by někdo kontakt (e-mail) na vzpomínaného Jaromíra, pokud ano hoď mi ho prosím do SZ, dík.
Rád bych si s ním vyměnil pár slov, a kdyby třeba poslal svoji fotku tomu malýmu i s věnováním, tak by se pominul radostí...
A když se pak objevil o pár let starší bylo mi jasné, že je to ten žáček Jágr - (dal jsem si to do němčiny Ja"gr - lovec, proto jsem si ho zapamatoval)..mám dojem, že tam tenkrát hrál i s Reichlem..
----------------------------------
Apropó neměl by někdo kontakt (e-mail) na vzpomínaného Jaromíra, pokud ano hoď mi ho prosím do SZ, dík.
Rád bych si s ním vyměnil pár slov, a kdyby třeba poslal svoji fotku tomu malýmu i s věnováním, tak by se pominul radostí...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3367
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 17:37