Na základě stížnosti BS.
Nemyslím si že takovýhle témata vyřazovat z TOP je zrovna dobrý řešení, to by jsme se potom mohli dohadovat co tam patří a co ne.
OT to není, je to ve fóru Filmy a je to o filmech, takže to sem patří, je to akorát další zbytečnej dotaz.
Zpět k tématu..
Je blbost určovat filmy na který se máš koukat, co se líbí mě se nemusí líbit tobě, a naopak, pokud si chceš najít něco podle tvýho gusta, jdi na čsfd, a tam si podle parametrů najdi co chceš.
Filmy do vlaku Vyřešeno
Re: Filmy do vlaku
Just Fucking Google It!
Žbeky píše:Žádné z takových témat tu nikdo neřešil způsobem, který jste použili Ty a Žbeky
Dosud. Na základě vašich stížností jsme se rozhodli pro toto řešení a další kroky jsou v přípravě
Tak na to si počkám a jsem zvědav, jak to bude objektivní a kdo o té objektivitě bude rozhodovat. Vlastně neco podobného už tu přede mnou řekl tux. Já to nepovažuji za šťastné řešení a moderátorům přibyde zbytečná práce.
A vlastně teď mě můžete vymazat za OT, protože nepíšu k původnímu tématu, ale nevím, kde tuto situaci honem řešit

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sebestředně se ocituju:
Žbeky píše:Dosud. Na základě vašich stížností jsme se rozhodli pro toto řešení a další kroky jsou v přípravě
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tak to jsem nepochopil
To není na základě našich stížností, ale stížností několika málo lidí. Taky bych raději viděl fórum, které bude "poplatné" svému názvu, tj. PC-help, taky mi vadí zbytečná témata, mraky spamu a OT a některé další věci, ale způsob, který jste zvolili, je přinejmenším nešťastný. To už raději nechte věcem volný průběh a věnujte se spíše těm, kteří soustavně spamují fórum. Po svých zkušenostech tady na fóru bych klidně mohl jmenovat a ten seznam by nebyl krátký
Omlouvám se za využití tohoto vlákna k nepůvodnímu účelu, ale přijde mi to lepší diskutovat o tomhle v "neveřejném" vláknu, byť jako OT, než tahat tyto problémy do veřejného fóra (i když bych tam možná našel hodně podpory).

To není na základě našich stížností, ale stížností několika málo lidí. Taky bych raději viděl fórum, které bude "poplatné" svému názvu, tj. PC-help, taky mi vadí zbytečná témata, mraky spamu a OT a některé další věci, ale způsob, který jste zvolili, je přinejmenším nešťastný. To už raději nechte věcem volný průběh a věnujte se spíše těm, kteří soustavně spamují fórum. Po svých zkušenostech tady na fóru bych klidně mohl jmenovat a ten seznam by nebyl krátký

Omlouvám se za využití tohoto vlákna k nepůvodnímu účelu, ale přijde mi to lepší diskutovat o tomhle v "neveřejném" vláknu, byť jako OT, než tahat tyto problémy do veřejného fóra (i když bych tam možná našel hodně podpory).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak jsem tu zas,tentokrát mám delší cestu,zadání stejné,budu rád za jakýkoliv návrh :)
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”