Filmy do vlaku Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Filmy do vlaku

Příspěvekod tux » 21 úno 2014 15:23

Na základě stížnosti BS.
Nemyslím si že takovýhle témata vyřazovat z TOP je zrovna dobrý řešení, to by jsme se potom mohli dohadovat co tam patří a co ne.
OT to není, je to ve fóru Filmy a je to o filmech, takže to sem patří, je to akorát další zbytečnej dotaz.

Zpět k tématu..

Je blbost určovat filmy na který se máš koukat, co se líbí mě se nemusí líbit tobě, a naopak, pokud si chceš najít něco podle tvýho gusta, jdi na čsfd, a tam si podle parametrů najdi co chceš.
Just Fucking Google It!

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 21 úno 2014 15:36

Žbeky píše:
Žádné z takových témat tu nikdo neřešil způsobem, který jste použili Ty a Žbeky

Dosud. Na základě vašich stížností jsme se rozhodli pro toto řešení a další kroky jsou v přípravě

Tak na to si počkám a jsem zvědav, jak to bude objektivní a kdo o té objektivitě bude rozhodovat. Vlastně neco podobného už tu přede mnou řekl tux. Já to nepovažuji za šťastné řešení a moderátorům přibyde zbytečná práce.
A vlastně teď mě můžete vymazat za OT, protože nepíšu k původnímu tématu, ale nevím, kde tuto situaci honem řešit :shock:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 21 úno 2014 15:39

Sebestředně se ocituju:
Žbeky píše:Dosud. Na základě vašich stížností jsme se rozhodli pro toto řešení a další kroky jsou v přípravě
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 21 úno 2014 15:56

Tak to jsem nepochopil :shock:
To není na základě našich stížností, ale stížností několika málo lidí. Taky bych raději viděl fórum, které bude "poplatné" svému názvu, tj. PC-help, taky mi vadí zbytečná témata, mraky spamu a OT a některé další věci, ale způsob, který jste zvolili, je přinejmenším nešťastný. To už raději nechte věcem volný průběh a věnujte se spíše těm, kteří soustavně spamují fórum. Po svých zkušenostech tady na fóru bych klidně mohl jmenovat a ten seznam by nebyl krátký :P
Omlouvám se za využití tohoto vlákna k nepůvodnímu účelu, ale přijde mi to lepší diskutovat o tomhle v "neveřejném" vláknu, byť jako OT, než tahat tyto problémy do veřejného fóra (i když bych tam možná našel hodně podpory).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Nut
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Nut » 18 dub 2014 11:54

Tak jsem tu zas,tentokrát mám delší cestu,zadání stejné,budu rád za jakýkoliv návrh :)
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 19 dub 2014 19:23

CSFD dneska nefunguje?
Just Fucking Google It!

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”