Koupě telefonu s paušálem od O2

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Koupě telefonu s paušálem od O2

Příspěvekod GhostCZ » 01 zář 2014 22:26

Tak já nemíním s tím volat někam do ciziny, a osobně si myslím že by mi stačil tarif Free O2, ale jak jsem řek k T-Mobile už nikdy nechceme a sestra zkoušela i Vodafone, ale nakonec přešla k O2 takže fakt nevím.
Chybama se člověk učí.

Reklama
FilipN97mini
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod FilipN97mini » 01 zář 2014 22:32

No a na ten telefon máš jaký cenový limit teda?
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 22:34

Však já také ne a byl jsem tam od doby kdy se Eurotel přejmenoval na O2. Ono je to v podstatě o penězích, pokud jich náš dost pak ty jejich služby fungují, pokud peníze nemáš, pak musíš koukat jinam protože O2 je nejdražší.

Já s nimi měl hrozné problémy, když jsem chtěl ukončit smlouvu. Oni ti totiž smlouvu zřídí on-line, nicméně na výpověď požadují doporučený dopis, který ovšem nikdo nepřevezme.
Po roce se mi podařilo se ze smlouvy vyvázat a měl jsem O2 Zero - 6,50 do všech sítí.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 zář 2014 22:38

Podle mě to neni o penězích, ty tarify stojí víceméně +- stejně. Neřekl bych, že například T-Mobile nebo Vodafone jsou menší "padouchové" jenom se tváří pro zákazníka jako menší zlo. Viz. reklamy v TV apod.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod GhostCZ » 01 zář 2014 22:39

No proč asi chci telefon s paušálem, to je jestli se nepletu že oni mi daj telefon i s paušálem a ono se to nák splácí nebo co.
Chybama se člověk učí.

FilipN97mini
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod FilipN97mini » 01 zář 2014 22:40

FilipN97mini píše:No a na ten telefon máš jaký cenový limit teda?
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 02 zář 2014 08:17

GhostCZ píše:No proč asi chci telefon s paušálem, to je jestli se nepletu že oni mi daj telefon i s paušálem a ono se to nák splácí nebo co.

Mas to hned ve druhe odpovedi. Telefon je za plnou cenu, zadnou slevu necekej.
Rewqa píše:Pokud si pořídíš paušál u O2, tak ten telefon dostaneš na splátky od essoxu.

Těsňa píše:přítelkyně ma o2 a otravuje ji jeden magor pres sms jak z mobilu tak z internetu. Za změnu čísla si o2 účtuje 603kč! To je opravdu vrchol.

Tohle se resi blokaci obtezujicich volani bud v telefonu nebo u operatora a je to zdarma. Podle miry se s tim da zajit i na policii - stalking.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod GhostCZ » 02 zář 2014 13:32

No takže co bych měl vybrat?
Chybama se člověk učí.

Fidik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Fidik » 03 zář 2014 10:09

Ahoj,

hele, kucí, co máte proti O2? :D Dyť rozdíl mezi operátorama je jen v pokrytí (není lepší nebo horší, 100% není nikdy, takže hlavně ať ho máš doma), všecko to jsou obří korporáty, kterým jde jen o zisk. A jednat s takovýma gorilama by se mělo jako s dutohlavem v hospodě, jelikož když ho nase*eš, tak tě zadupe, protože prostě může ;) s O2 jsem už 13 let (ty krávo já jsem starej!) a kromě faktur jsem se s jejich lidma dostal dostyku počítaje na prstech jedný ruky zběsilýho kráječe zeleniny (nechápu, jak kuchaři můžou tak rychle krájet..), platil jsem totiž 4 tácy za internet v mobilu, protože jsem si myslel, že ta akce IvM zdarma na 3 měsíce platí i zahraničí. Pak jsem kdesi na chorvatské pláži zvedl neznámý číslo a volali z O2, jestli jsem náhodou neztratil telefon a upozornili mě na to, že nějak moc čerpám data, tak jestli o tom vím a nechcu to pro jistotu zablokovat.. nebejt tý péče, mohl ten účet bejt daleko vyšší. Měl jsem i napsanou reklamaci jakože klamavá reklama blabla, ale pak jsem si to přečet a dal jsem si facku. Taky jsem si nedávno měnil tarif a trvalo to asi dva dny, což jsem nevěděl, tak jsem to trošku urgoval a o týden pozděj mi volalo zase Centrum péče a ptalo se, jestli je všecko vcajku, že u mě zaznamenali nějak moc hovorů na infolinku. Já si prostě myslím, že se operátorům křivdí :P
jooo.. vlastně jednou jsem měl T-mobile, trvalo to asi pět minut, než jsem si u nich koupil kartu a došel s ní vedle do O2, abych dostal zvýhodněnej tarif za přenos čísla :D nejdelší práce pak byla s retenční operátorkou T-mobilu, co prostě jen dělala svou práci a snažila se mě s mojí novou předplacenkou udržet jak Ron, když Harry vypadl z létajícího auta, a já neměl to srdce ji říct, že jsem je oje*al o číslo jen kvůli tarifu u konkurence.
Prostě jako rady v závěrech článků o bezpečnosti internetu - největším rizikem je uživatel.

Každopádně:

mrkni na http://www.o2.cz/osobni/telefony-a-zarizeni/#_il=czos-menu a co ti padne do oka, projeď googlem a pročti recenze. A pak se hoď nějaký tipy a třeba ti něco schválíme ;) IMHO nejlepší cesta.. jinak ten tarif musíš mít jen v ten moment, co si ten telefon bereš.. splátky platíš odděleně a s paušálem můžeš kdykoliv seknout, samozřejmě s tou jejich pokutou :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”