Poslední možnost přihlásit se do závodu "RACE 2".....registrace bude možná už jen do neděle 28.5. 15:00! Posledních 6 závodních míst...
Zagi píše:Zacni uz, at mame vetsi sanci
Žádný strach, šance na výhru bude i tak hodně vysoká ....a pokud by to náhodou nevyšlo v tomto závodě, pojedeme další (RC autíček je připraveno hned několik)
Zdravím. Poslední dobou se mi často stává, že mi při přihlašování vyskočí, že jsem překročil počet pokusů.Ikdyž jdu poprvé. Musím vyplňovat otázky, což mě s**e..Navíc na telefonu mi to ani nejde, jelikož odpovědi mi nejdou přesunout....
Poslední příspěvek
Omlouvám se, tohle mi uniklo..
Díky za zpětnou vazbu, přenastavil jsem na otázky a odpovědi, snad to bude takto v pořádku - kdyby ne, dejte prosím vědět.
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?