čím stahovat RapidShare.com
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ten rapidspool se mi zdá celkem na nic. ze srandy jsem to zkusil, mám zaplaceno a ještě se mi nepodařilo nic stáhnout
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jde o to kdy a jakým způsobem si zaplatil. V mém případě jsem odnesl ráno hotové peníze na účet v RaifaisenBank a odpoledne sem mohl stahovat. Ehm .. Chtěl sem říci že stahování je ti umožněno až po naběhnutí peněz na účet. Dále po řádné registraci a zalogování v programu. Na foru Rapid Spoolu je návod. Dále aby program řádně fungoval musíš mít nainstalované další knihovny do Woken.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Rapid Spool nefunguje
"Právě nyní není z technických důvodů možné stahovat! Zaškrtněte v Nastavení Nezobrazovat chybové hlášky a ihned jakmile to bude možné, bude program sám pokračovat."
Takže vážení přátelé, vyzývám k domobraně a vystřílení parlamentu. Beze srandy. Program Rapidspool, resp. adresa:
http://www.rapidspool.cz/
Nefunguje. Teď je 21:52 a NENÍ možné stahovat. Když napíšu do fóra nějakou námitku tak se bojí to zveřejnit aby neztratili příjem. Každopádně závěr je jednoznačný:
pokud nejsi ignorant a nemáš internet jen tak za 150 +- korunek měsíčně a jeti jedno kdy co a jak, vyser se na blbečky hackery typu Rapid Spool a odrůdy...
ten program nefunguje a dělá si co chce, blbečci se snaží jen o jedno, přetáhnout plátce co platí RapidShare.com za jejich regulérní službu a snaží se nachytat vás na lákavých tarifech, které si samozřejmě člověk co nemíní z principu a tak nějak odmítá vůbec něco za tohle platit dvakrát rozmyslí...
ještě jinak to řeknu: vyplatí se podle mne zaplatit si normální regulérní účet u Rapidshare.COM a regulérně využívat poskytnuté služby, protože evidentně jsme obětí nějaké hackerské chásky co se snaží na tom přiživovat, a věřte tomu, že jsou mi volní ale jestli se naseru, domobrana může přijít nejen do parlamentu a lidi na to mám..
doblil jsem a varuji vás... nestojí to za to...
Takže vážení přátelé, vyzývám k domobraně a vystřílení parlamentu. Beze srandy. Program Rapidspool, resp. adresa:
http://www.rapidspool.cz/
Nefunguje. Teď je 21:52 a NENÍ možné stahovat. Když napíšu do fóra nějakou námitku tak se bojí to zveřejnit aby neztratili příjem. Každopádně závěr je jednoznačný:
pokud nejsi ignorant a nemáš internet jen tak za 150 +- korunek měsíčně a jeti jedno kdy co a jak, vyser se na blbečky hackery typu Rapid Spool a odrůdy...
ten program nefunguje a dělá si co chce, blbečci se snaží jen o jedno, přetáhnout plátce co platí RapidShare.com za jejich regulérní službu a snaží se nachytat vás na lákavých tarifech, které si samozřejmě člověk co nemíní z principu a tak nějak odmítá vůbec něco za tohle platit dvakrát rozmyslí...
ještě jinak to řeknu: vyplatí se podle mne zaplatit si normální regulérní účet u Rapidshare.COM a regulérně využívat poskytnuté služby, protože evidentně jsme obětí nějaké hackerské chásky co se snaží na tom přiživovat, a věřte tomu, že jsou mi volní ale jestli se naseru, domobrana může přijít nejen do parlamentu a lidi na to mám..
doblil jsem a varuji vás... nestojí to za to...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel je to pravda včera vypadlo stahování na RapidSpool extrémě brzo. Bylo by slušné alespoň poslat lidem upozornění že bude odstávka. Ne každý když to zarazí sedí u PC aby ho vypnul a pokud PC nic nedělá jen čeká na stahování spotřebovávám a platím náklady na provoz zbytečně.
Další vypozorované chyby programu RapidSpool:
POkud program minimalizujete nemůžete si vybrat mezi lištou a ikonami v pravém rohu lišty. Naběhne rovnou do pravého rohu. Pokud už je takto minimalizován chybí na ikoně jakákoli animace, která by upozorňovala že program stahuje. Že je program aktivní zjistíte teprve po ukázání na minimalizovanou ikonu kdy vám vyběhne info hláška.
Dále program RapidSpool je docela žrout CPU ve špičkách si z Celeronu 2,93GHz CPU vezme 23% za slušné bych považoval tak max.18%.
Další vypozorované chyby programu RapidSpool:
POkud program minimalizujete nemůžete si vybrat mezi lištou a ikonami v pravém rohu lišty. Naběhne rovnou do pravého rohu. Pokud už je takto minimalizován chybí na ikoně jakákoli animace, která by upozorňovala že program stahuje. Že je program aktivní zjistíte teprve po ukázání na minimalizovanou ikonu kdy vám vyběhne info hláška.
Dále program RapidSpool je docela žrout CPU ve špičkách si z Celeronu 2,93GHz CPU vezme 23% za slušné bych považoval tak max.18%.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
ucet na rapidu si bez problemu muzes koupit u nas zde ...

program na stahovani k nemu
do nej zadas prihlasovaci udaje a jede ok bez chyb .... je cesky ..
Kód: Vybrat vše
http://www.predplacenky.cz/

program na stahovani k nemu
Kód: Vybrat vše
http://www.rapget.com/en/download.html
ještě se s vámi jednou podělím, u mě je problém že nemám internet k dispozici 24 hodin denně, a s takovým produktem jako je Rapid Spool, který vypovídá službu každých 5 hodin je to prostě nemožné...
teď zrovna opět přestal fungovat a píše pro změnu hlášku:
Špatný formát odpovědi z RS!
a ty vykřičníky pravděpodobně mají znamenat zoufalství tohoto potopeného projektu, no každopádně ode mne již neuvidí ani korunu a bohužel se mi tímto stylem asi těžko podaří vyčerpat těch 30 GB na 19 zbývajícíh dní a o to jde že... no Rapid Spool = nefunkční produkt
teď zrovna opět přestal fungovat a píše pro změnu hlášku:
Špatný formát odpovědi z RS!
a ty vykřičníky pravděpodobně mají znamenat zoufalství tohoto potopeného projektu, no každopádně ode mne již neuvidí ani korunu a bohužel se mi tímto stylem asi těžko podaří vyčerpat těch 30 GB na 19 zbývajícíh dní a o to jde že... no Rapid Spool = nefunkční produkt
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
kredit jsem dobíjel přes účet. koupil jsem si měsíční. stahoval jsem video o 5-ti částech. než se dostahovala první a druhá tak 3. a 4.už byla smazána.jen abych doplnil nejdená se o vlastní účet ale o sdílený prémiový účet
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
to maiki hlášku Špatný formát odpovědi z RS! to píše od včerejška pokud sem hledal co s tím jedná se o změnu něčeho přímo na rapid.com a podle toho se musí přeprogramovat rapidspool prý si musíme počkat.
vzhledem k tomu že rapidspool má cosi společného se serverem Quick.cz mě zaráží že jim to trvá takhle dlouho.
pomalu ale začínám zastávat názor že lepší je originál než kopie i když je skoro stejná za míň peněz.
to memphisto než party začneš stahovat nejprve ověř že jsou linky funkční. pokud máš takovíto přístup k netu asi bych se na placené stahování vyignoroval a tahal denně normální cestou tak jeden až dva party. apočítal bych s tím že občas mi něco smáznou než to dostahuji. Pokud vyloženě toužíš po nějakém titulu prosím SZ.
vzhledem k tomu že rapidspool má cosi společného se serverem Quick.cz mě zaráží že jim to trvá takhle dlouho.
pomalu ale začínám zastávat názor že lepší je originál než kopie i když je skoro stejná za míň peněz.
to memphisto než party začneš stahovat nejprve ověř že jsou linky funkční. pokud máš takovíto přístup k netu asi bych se na placené stahování vyignoroval a tahal denně normální cestou tak jeden až dva party. apočítal bych s tím že občas mi něco smáznou než to dostahuji. Pokud vyloženě toužíš po nějakém titulu prosím SZ.
Jan Pašek píše:hlášku Špatný formát odpovědi z RS! to píše od včerejška pokud sem hledal co s tím jedná se o změnu něčeho přímo na rapid.com a podle toho se musí přeprogramovat rapidspool prý si musíme počkat.
No právě, Rapid Spool je evidentně neoficální a z RS nepodporovaný produkt, a tím pádem může a také je programem co kdykoliv vypoví službu.
Pak ještě k zásadní otázce, zakoupení účtu na Rapidshare.COM. Jestli je poté k dispozici oficiální podpora pro stahování. Jelikož s tím nemám zkušenost, celkem by mne zajímalo, jestli je možno stahovat "pomocí fronty" mimo www stránku. Ten RapGet měl někdy problémy, pokud je neoficiální?, resp. mají lidé z Rapidshare něco proti němu a jim podobným?
nafik píše:ucet na rapidu si bez problemu muzes koupit u nas zde ...Kód: Vybrat vše
http://www.predplacenky.cz/
![]()
program na stahovani k nemuKód: Vybrat vše
http://www.rapget.com/en/download.html
Já používám tento postup a je to fakt bez problémů.
Odkazy které mě zajímají skopíruji do RapGet,zadám do které složky se to má ukládat a už to krásně jede.
Ano, stahuje to pomocí tzv. fronty,po stažení prvního odkazu se automaticky začne stahovat další a tak to jede až to vše stáhne.Vůbec se o to nemusím starat.Fakt paráda.