potíže s vypínáním PC

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

martineeeckaa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 02 lis 2007 16:41

Mno a mohli by jste mi taky poradit, jak mám takové zvukové zařízení nainstalovat.. netuším o žádném vykříčniku ani otazníku.. vážně nevím, kde co mám hledat, ale dívala jsem se už do ovládacích panelů a tam s tím nejde dělat nic.. jinak počítač už mi chybu při dnešním startu nehlásil, jelikož jsem včera pomocí AVG anti-Spyware.. našlo mi toho vcelku dost.. hlavně na disku c... tak snad už to bude v pořádku.. zatím mám jen problém s vypínáním pc, jelikož se sám prostě pořád nevypne.. a to už jsem zkoušela všechny antivirové programy v pc.. a to mám i nod32, který mi nehlásí vůbec žádnou virovou infiltraci ani nic.. no chytrolín na pc, jak vy opravdu nejsem. maximálně se zúčastňuju soutěží v psaní všema deseti na pc... jinak díky.. tak s takovýma holkama bych se radši znát nechtěla...
:-)

Reklama
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 03 lis 2007 19:10

martineeeckaa píše:zatím mám jen problém s vypínáním pc, jelikož se sám prostě pořád nevypne..

Vyzkoušej tohle. Mně tenhle program celkem pomohl.

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 04 lis 2007 18:52

Díky ten program pomohl, pc se vypíná normálně, ale nevíte kde můžu stáhnou word, potřebuju napsat seminárky a píšu to ve word padu....:-(

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 04 lis 2007 22:03

Word jako takový asi nikde nestáhneš, protože je součástí tzv. office packu od Microsoftu. Ten lze dokoupit- viz. zde, nebo jsou tu free alternativy např. zde.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 05 lis 2007 06:14

Na jedné tajné schůzce jsme se s adminem dohodli, že toto fórum budeme od nelegálních praktik čistit, tak proto nečekej odpověď na otázku: "Kde stáhnout zadarmo cokoliv, co má být za peníze". Připojím se jen k předchozímu doporučení. Buď zakoupit celý balík od MS, nebo se dát cestou free programů. Již zmíněný Openofice je plnohodnotnou náhradou, která umí pracovat s klasickými soubory MS Ofice. Kdo je naučený pracovat dobře s klasickým oficem, bude narážet na drobné odchylky, pro nás ostatní je Openofice silným nástrojem (v práci ho mám již několik let, protože firma chtěla a nakonec i ušetřila za multilicenci).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 08 lis 2007 14:10

Lidičky, vážně nevíte, co můžu udělat s tím zvukem, kromě toho, že bych přeinstalovala Windows?:-( strašně mě to štve, že nemůžu nic poslouchat...:-( kámoščin kámoš mi radil, že mám stáhnout nějaký program a tam jsou nějaký zvukový zařízení, ale to mi taky nešlo, nebo jsem to dělala špatně... :-( co myslíte?

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 08 lis 2007 14:39

mas vsechny cd od hardwaru pc?? jako myslim tim napr.cd od zakladni desky....z toho cd nainstalujes zvukové ovladace..taky mi kdysi nesel zvuk a problem nebyl vyreseny ani stahnutim zvuk.ovladace z netu a tak jsem dal do pc cd od zakladni desky a nainstaloval jsem tam zvuk a od te doby to v poho slo..zkus pohledat..

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 08 lis 2007 15:27

tak kdybych aspoň věděla.. ale já nevím vůbec jestli ho mám nebo ne.. spíš ne... a takže to asi nikde nestáhnu,že?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 lis 2007 16:05

Podívej se - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správce zařízení, zda tam není někde otazník, nebo vykřičník. Pokud nám sdělíš přesný název základní desky, pomůžeme ovladač pro zvuk hledat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 08 lis 2007 21:31

hehe.. je tam otazník.. takový žlutý... copak s tím??

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 08 lis 2007 21:48

jo zkoušela jsem přeinstalovat ovladače zvuku ale nejde to dokončit.. + jsem se dívala jestli je to zařízení vůbec povoleno a je povoleno.. :-( už nevím co s tím

martineeeckaa
nováček
Stav:

Příspěvekod martineeeckaa » 13 lis 2007 15:04

:| tož lidičky.. poraďte plsko :-(

Zpět na “HiJackThis”