Zapni 5GHz a připoj notebook na 5GHz.
A pokud to notebook neumí, pak opět - nastav v routeru 802.11b/g.
problém notebooku s připojením k netu
Re: problém notebooku s připojením k netu
Není tam na 2,4GHz ke zvolení jiná varianta, než "bg mixed" nebo "bgn mixed". Na druhou jmenovanou to teď mám nastavené. Jestli umí notebook 5GHz nevím jak zjistit (předpokládám, že umí), ani jak nastavit, aby na tom jel. Jen jsem chtěl ušetřit domácnost dalších vln, které by nemusely být nutné.
Nebo by mohl vadit ten kanál 13? Při analýze sítí v okolních bytech mi to ukazuje, že na 13 jedu jen já. Šířku kanálu mám nastavenou na Auto.
Nejvíce divné mi je ale to, že notebook hlásí, že je k routru připojen, ale jiné zařízení ho v sítí nevidí. Nebo jak mám chápat ty neztracené pakety a přitom hostitel není dostupný?
Nebo by mohl vadit ten kanál 13? Při analýze sítí v okolních bytech mi to ukazuje, že na 13 jedu jen já. Šířku kanálu mám nastavenou na Auto.
Nejvíce divné mi je ale to, že notebook hlásí, že je k routru připojen, ale jiné zařízení ho v sítí nevidí. Nebo jak mám chápat ty neztracené pakety a přitom hostitel není dostupný?
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
-
- Pohlaví:
Ty jsi vzácný dárek.
protože jsi neudělal a nehodláš dělat nic z toho, co ti bylo řečeno, nevidím důvod pro pokračování diskuze. Bez tvé spolupráce to nepůjde a rozhodně spolupracovat nehodláš. Takže si poraď jak umíš.
protože jsi neudělal a nehodláš dělat nic z toho, co ti bylo řečeno, nevidím důvod pro pokračování diskuze. Bez tvé spolupráce to nepůjde a rozhodně spolupracovat nehodláš. Takže si poraď jak umíš.
Ale já to rád zkusím. Už jsem 5 GHz (11a/n/ac mixed) zapnul. Ale protože to nefungování je tak nepravidelné, chtěl bych mít jistotu, co tu chybu může dělat. Současně nejsem žádný přeborník v této problematice, tak ty mé dotazy směřují i směrem aspoň malého přiučení se, je-li to možné. Zapnout 5GHz je to nejjednodušší.
Současně děkuji za všechny reakce i rady, které jsem úplně nevyzkoušel.
edit: Nevěděl jsem, že 5GHz se mi objeví v seznamu sítí, jako další síť. Nicméně mi notebook napsal, že k této síti se nedá připojit. Ale umět by to zřejmě měl.
Současně děkuji za všechny reakce i rady, které jsem úplně nevyzkoušel.
edit: Nevěděl jsem, že 5GHz se mi objeví v seznamu sítí, jako další síť. Nicméně mi notebook napsal, že k této síti se nedá připojit. Ale umět by to zřejmě měl.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2472
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
17 lis 2023 14:14