HDD neustále jede na 100%
Re: HDD neustále jede na 100%
Podľa screenu z CDI, má disk väčší počet zapnutí ,ako nabehaných hodín.Tak zrejme s ním niečo bude.
Naposledy upravil(a) RIKI22 dne 31 říj 2022 19:57, celkem upraveno 1 x.
Udělej toto:
v pořadí 1,2,3.
Ale samozřejmě je nesrovnatelně lepší SSD.
Pozn.: MS chce systém na HDD zakázat. Takže SSD bude nutnost.
v pořadí 1,2,3.
Ale samozřejmě je nesrovnatelně lepší SSD.
Pozn.: MS chce systém na HDD zakázat. Takže SSD bude nutnost.
Unreal Tournament je nejlepší hra. https://www.youtube.com/watch?v=XRF06DpQE0c
https://www.epicgames.com/unrealtournam ... rue#splash
https://www.epicgames.com/unrealtournam ... rue#splash
Jak dlouho se bude resit neco co se vyresit neda? Jedine reseni je SSD.
Samozrejmne - tech 11 tisic roztoceni samo o sobe je jako 100.000 hodin provozu, na to
zadny disk neni staveny aby se porad zastavoval a roztacel. je to jen mechanicke zarizeni.
Ale pricina problemu je samotny fakt ze je to plotnovy disk. Chovaly se nam stejne desitky pocitacu.
Samozrejmne - tech 11 tisic roztoceni samo o sobe je jako 100.000 hodin provozu, na to
zadny disk neni staveny aby se porad zastavoval a roztacel. je to jen mechanicke zarizeni.
Ale pricina problemu je samotny fakt ze je to plotnovy disk. Chovaly se nam stejne desitky pocitacu.
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Zkus spustit task manager (Ctrl+Shift+Esc), rozklikni si více informací a seřaď si tabulku podle vytížení disku. Snad tam najdeš proces, který disk vytěžuje.
Pořád ještě nemáme tuto informaci...
BTW, co napsali kolegové o SSD platí.
-
- Pohlaví:
Ruskej program pryč. Na to potřebuješ návod? A vyzkoušej.
Kaspersky jsem odinstaloval a opravdu se mi zdá, že díky té indexaci, kterou jsem vypnul a tomu odinstalování toho programu, ten HDD už pořád nepracuje. Ještě by to ale chtělo doladit start systému a rychlejší nabíhání programů. I když to vypadá, že to rychlejší je. Šlo by s tím ještě něco udělat?
- šulda
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně. Buď se s tím spokoj, nebo SSD. Už sem to dělal několika zatvrzelým beranům a teď jsou spokojení. Bez výměny HDD za SSD to zrychlíš leda volným pádem z desátýho patra. Sestavu neznáme, nebo sem to přehlédl?
Člověk se pořád učí.
-
- Pohlaví:
Jak zdá? Už znáš postup, kde se to jasně ukáže.Jestřáb píše:opravdu se mi zdá, ... že , ... ten HDD už pořád nepracuje.
Podle Správce úloh mi disk jede teď zhruba do 10%. A stále nepracuje. Což je velký pokrok, protože předtím se na PC opravdu nedalo pracovat. Je to mnohem lepší.
Nyní k SSD disku. Ano, je to patrně řešení, ale v současné době na to nemám chuť a ani čas. A pokud se problémy alespoň částečně vyřeší, tak není zatím důvod ke koupi SSD disku. Navíc chci na kancelářskou práci využívat spíše LINUX a WIN zejména na hraní. Takže uvidím, jak to půjde. Každopádně děkuji za vyřešení toho neustále pracujícího HDD. Moc děkuji. Avšak ještě dotaz, zda by šel upravit i start a vypínání OS? Tam je to zatím stále pomalé.
Nyní k SSD disku. Ano, je to patrně řešení, ale v současné době na to nemám chuť a ani čas. A pokud se problémy alespoň částečně vyřeší, tak není zatím důvod ke koupi SSD disku. Navíc chci na kancelářskou práci využívat spíše LINUX a WIN zejména na hraní. Takže uvidím, jak to půjde. Každopádně děkuji za vyřešení toho neustále pracujícího HDD. Moc děkuji. Avšak ještě dotaz, zda by šel upravit i start a vypínání OS? Tam je to zatím stále pomalé.
- šulda
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To urychlíš právě tím SSD a hraní na Win s SSD je taky o něčem jiném. Jiná rada už není.
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 9184
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
-
-
Windows 10 - neustále se opakující neúspěšná aktualizace Příloha(y)
od Ferdinand » 20 pro 2023 21:31 » v Windows 11, 10, 8... - 15
- 5243
-
od Ferdinand
11 led 2024 18:45
-
-
-
Krátké neustálé sekání u her s DirectX 12 a velmi náročných her. Příloha(y)
od Hendricks » 16 kvě 2024 19:38 » v Hry - 0
- 2957
-
od Hendricks
16 kvě 2024 19:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”