Pozvánka k vánočnímu chatu. Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pozvánka k vánočnímu chatu.
Pokud nezapomenu a bude to v 20:00 (je jedno kterej den), tak určitě přijdu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych rád přišel ale budu pryč s přítelkyní ... nebude čas :(
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel to je úděl všech srazů. Ty virtuální nevyjímaje. Dojdou ti peníze nebo máš jinou aktivitu nebo ti totálně nevyhovuje termín.
Sice prozatím nemám nic jiného na svátky naplánováno než chat ale i mě se může stát že přijde nějaká návštěva a místo chatování budu plnit společenské povinnosti. Což by mne velmi mrzelo protože příprava zabrala několik hodin. Navíc mám s chatem versus PC-help.cz další plány a závisí to právě na úspěchu plánovaného setkání.
Pokud jedeš na lyže tak vezmi notebuk s sebou většina hotelů k pokoji dnes nabízí i připojení. Hned si odzkoušíš tolerantnost přítelkyně vůči tobě versus čas strávený u PC. Pokud si u Vodafone a budete v ČR aktivuj si internet za darmo na 1/2 roku (vánoční dárek Vodafone) můžeš chatovat z mobilu.
Sice prozatím nemám nic jiného na svátky naplánováno než chat ale i mě se může stát že přijde nějaká návštěva a místo chatování budu plnit společenské povinnosti. Což by mne velmi mrzelo protože příprava zabrala několik hodin. Navíc mám s chatem versus PC-help.cz další plány a závisí to právě na úspěchu plánovaného setkání.
Pokud jedeš na lyže tak vezmi notebuk s sebou většina hotelů k pokoji dnes nabízí i připojení. Hned si odzkoušíš tolerantnost přítelkyně vůči tobě versus čas strávený u PC. Pokud si u Vodafone a budete v ČR aktivuj si internet za darmo na 1/2 roku (vánoční dárek Vodafone) můžeš chatovat z mobilu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Jenom to, že se nás tu hodně setká, tak 300 a řekneme si veselé vánoce bude fajn. A to si vůbec nemyslím, že by se pár set PC ......anebo nadšenců mohlo dostat s vánočním přáním do Ginesovi knihy rekordů.
Modrásek mě nakop, když prdel tak pořádná. Pokouším se kontaktovat agenturu "Dobrý den" v Pelřimově s následujícím textem:
Pokud v této předvánoční době ještě pracujete přeji příjemný ničím nerušený "Dobrý den"
Diskusní fórum PC-Help.cz si plánuje virtuální sraz pomocí chatu na dobu vánočních svátků. Zajímal by mne stav českého rekordu v počtu chatujících účastníků v jedné chatovací místnosti a dále podmínky jaké bychom museli dodržet abychom se mohli pokusit případný rekord překonat. S pozdravem Honza Pašek
Aby jste mi věřili viz příloha:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:

Na jednom rekordu jsem spolupracoval před pár dny, ozvučením akce. Padl rekord ve vypuštění balónků s přáním Ježíškovi.
... nebude čas :(
Že nebude čas chápu, ale proč ten smutek?

jak si někdo cizí přivlastní identitu někoho zdejšího a bude se vydávat za něho
Myslím si, že po pár větách, nebo útocích se pozná, že ten který, není tím, za koho se vydává. Ale uvidíme

teda pokud mě nevtáhne ta hra.
Tím spíš si udělej čas, abys nám poreferoval, jestli to má cenu

řekneme si ahoj a popřejeme si veselé vánoce
Tím bych začal, pak asi plynule přejdeme k obvyklému: "Zase Vánoce na ho.no, ... ponožky a slipy!", případně starší ročníky: "Ále, zase na prd, nedostal sem fusekle..."

já sem pro hospodu ale o čem se budem bavit to nevím
Já taky (Honzo neboj, nejsem dlaždič, v hospodě však vynechávám spisovný tón

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno jak sleduju hlasování začínám se docela těšit a zároveň mám obavu aby se něco nepo*ralo. Až ten chat bude zanáma asi si samým štěstím jemně zformátuju mozek a když mě formátování bude chutnat mohla by nastoupit druhá nebo dokonce i třetí identita. (nebo jak si to karlos tenkrát psal)
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud mi to jen trochu půjde, moc ráda se zúčastním také. Díky Honzo za tvoje nápady, angažovanost a volný čas, který věnuješ všemu, co se týká fóra. Myslím, že obavu o sraz mít nemusíš, jak jsem tě tady na fóru poznala, to co děláš, děláš dobře. Díky a hezké svátky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sondaw dík.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Honzo, nerad tě zklamu, ale myslím, že rekord asi netrhneme, protože portály jako Xchat nebo Lide.cz mívají místnosti, kde bývá i 300 lidi naráz ..
/minimálně 300. mrkni na sekci Sex a neřesti
memphisto
/minimálně 300. mrkni na sekci Sex a neřesti

Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky se neobtěžovali napsat mi alespoň "Polib nám pr.."
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
... nebude čas :(
Že nebude čas chápu, ale proč ten smutek?

nějak to přežiju

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Když tak by se mohl po vánocích zařídit nějaký chat jen pro PC-HELP kde by probíhala komunikace pořád...kdyby si chtěl někdo pokecat zašel by tam :)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”