Tak zkusil jsem to s tím chladičem. Měl totiž z druhé strany trochu povolenější šroubky, tak jsem je trochu přitáhl. Ale bylo to jen o málo, tak jsem si říkal, že to asi nepomůže. A ono ejhle. Pomohlo to. Teda aspoň trochu..., teda spíš víc, ale ne úplně. Před tím už hned při startu win se mi ty větráky roztáčeli na plný kotel a teplota stoupala. Pak klesala a trvalo asi 15 min, než se to zklidnilo. A normálně jsem měl teplotu té grafiky tak 67 stupňů, i když jsem nedělal nic. Teď jsem zapl comp a větráky byli ticho. Koukl jsem na teploty a ukazovalo to asi 56 stupňů

Tak jsem teda pustil tentokrát hru Prototype. Před tím se sotva načetlo menu té hry a už větráky lítali. Teď se to zahřálo jen asi na 66 stupňů a větráky byli zticha. Tak jsem zapl hru úplně a asi tak 5 minut byli větráky pořád zticha. No trochu byli slyšet, páč se přece jen teplota o něco zvedla, ale bylo to zanedbatelné. Ovšem, jak teplota stoupla asi tak na 75 stupňů, tak ne že by to prostě jen začalo o trošku víc hužet, ale ty větráky se opět rozjeli na plný gardy (to je vždycky randál, že to slyšej snad i sousedi). To je právě divné, že se při téhle určité teplotě větráky jen trochu nezrychlí, ale rezjedou se na plno. Není nějaký program, kterým by se to dalo regulova? Ve SpeedFanu mi jde regulovat jen větrák na procesor, ale na grafiku ne. No zkusím to ještě zítra trochu přitáhnout ty šroubky. Ovladače zkusím zítra. Ono mi to sice samo nainstalovalo nejnovější, ale zítra zkusím nainstalovat z nvidia.com. Kdybych tak nemusel zítra do práce a mohl se věnovat tomuhle.
Každopádně, díky za vše. Jsi borec... i když to stejně ještě nejde tak, jak má. A ještě jednou moc díky za ten zdroj. Ten nemá chybu. Můj comp je teď tak tichej, že ho skoro ani neslyším. To už jsem dlouho nezažil. Z toho zdroje mám opravdu radost

Edit: Prince of Persia 96 stupňů a asi by se to dostalo i výš. Větráky řvou