:idea: Supermium je internetový prohlížeč Chromium "Google Chrome" a jeho hlavní funkcí je internet pro starší Windows XP (Windows 2000 a vyšší).
:idea: Supermium je bezplatný a open-source webový prohlížeč vyvinutý Shanem Fournierem....
Poslední příspěvek
To jsi nenapsal. Samozřejmě, že je starý OS méně bezpečný.
Vznikne nějaká nová hrozba = vylepší se zabezpečení OS, aby se hrozba nedostala do systému => U starého systému k žádnému vylepšení zabezpečení nedochází, protože už nemá podporu....
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.