Z 2.1 funguje jen subwoofer

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Z 2.1 funguje jen subwoofer

Příspěvekod guest » 19 zář 2010 11:32

Repro není problém vyměnit a se zesilovačem si poradí každý průměrný bastlíř - potažmo servis. Ta oprava by neměla být nákladná - záleží ale co máš za repro a jestli se to vůbec vyplatí.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 19 zář 2010 11:36

Baldman píše:Takže zřejmě se zrubaly dvě věci najednou - původní cinčový kabel a zároveň jeden kanál zesilovače.

To ovšem divný, jakoby tama proběhnul nějaký bludný proud...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Baldman
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baldman » 19 zář 2010 12:43

No repro je to dobré, ale nevím, jaká byla pořizovací cena, mám ho 2 roky a dostal jsem jej darem. Doufám, že oprava nepřekročí cenu dnešních repráků na podobné úrovni.

No je to divné. Vůbec netuším, co tam mohlo proběhnout. Zapínalo se to vždycky nejprve do sítě, pak vypínač vzadu na zdroji a pak teprvá otočný vypínač na repráku, takže by se tam theoreticky neměla dostat žádná špička. Jiné by to bylo, kdyby oba spínače byly sepnuté a zapojil bych zdroj do zásuvky, ale to se nikdy nestalo. Jen jsem na noc vypínal vzadu zdroj, aby to nehučelo, protože to je v noci strašně slyšet.

Zpět na “Problémy s hardwarem”