Google chrome - v čem je vlastně tak dobrej?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Google chrome - v čem je vlastně tak dobrej?

Příspěvekod Pic » 15 pro 2011 17:47

Nedá mi to, abych se nevyjádřil k problémům kolem prohlížečů. Je to stejné jako s OS Windows. Jestliže uživatel stahuje a instaluje vše možné a vše chce odzkoušet, má potom PC "zacpaný" všelijakou havětí a nastanou problémy s rychlostí a stabilitou. Stejné je to s prohlížeči, pokud je doplňuje všemožnými doplňky, toolbary a nevím, čím ještě. Často jsou pochybného původu a kvality, tak utrpí rychlost i stabilita prohlížeče. Ono vlastně záleží, jako většinou, na tom mezi židlí a PC, co vše s PC dělá či vyvádí. Pokud se uživatel chová rozumně a vybere si prohlížeč podle svého gusta, je většinou spokojen s tím svým.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
DJ Misho
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod DJ Misho » 15 pro 2011 18:13

chrome je najrýchlejší jednoznačne

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 15 pro 2011 19:13

Pic píše:Stejné je to s prohlížeči, pokud je doplňuje všemožnými doplňky, toolbary a nevím, čím ještě. Často jsou pochybného původu a kvality, tak utrpí rychlost i stabilita prohlížeče.
Proto preferuji Operu – ta má pro mě většinu potřebných funkcí už v sobě. Přesto jsem do ní 7 pluginů nacpal. Představa, že bych měl Firefox nebo Chrome, pak by tam pro samý plugin nebylo k hnutí.
Chrome prorazil jednak kvůli rychlosti, jednak díky podpoře Googlu. Jestli ještě platí to o té rychlosti fakt nevím.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 15 pro 2011 19:38

Myloš: O té rychlost,... testoval sem vícero flash her v FF a Chrome. V Chrome se načetli rychlejc a netrhali se. Ve FF se trhali a načítali dlouho.... ale ta rychlost je dost subjektivní záležitost. :smile:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 15 pro 2011 19:41

V ničem. Swapuje jak zběsilý a žere ram jako by dnešek měl být jeho poslední (a taky že byl). Rozšířený je, protože jeho instalaci cpou do pomalu každé free aplikace. Padal mi na stránkách, kde bylo poněkud více flashe, apod. Vymaže se mu cache a leze jak slimák než si zase naswapuje. Nevím, co na něm vidíte... :smile: No a s novými verzemi Vám pěkně nacpou reklamní banner do lišty :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 15 pro 2011 20:11

memphisto: To mluvíš spíš o novým Firefoxu, ne? Máme to úplně naopak. Akorát s tou pamětí souhlasim, ale nač se omezovat, když mám 4 GB a jestli mi to sežere o trochu víc je mi jedno (proč tu paměť nevyužít, že?), u toho co dělám na PC to nepoznám. Chrome mi zatím ani jednou nespadl, to jsem tvrdil dřív i o FF, bohužel, nová verze sklamala.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 15 pro 2011 20:15

memphisto: Na tohle téma už jsme vedli SZ flame. Ale nicméně řešením je to co napsal Pic.
"Pokud se uživatel chová rozumně a vybere si prohlížeč podle svého gusta, je většinou spokojen s tím svým."
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”