Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
-
- Pohlaví:
Re: Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
No já nevím, já myslel, že to vřešili metodou pokus omyl. Pokud by na EI měli program, nejspíš by ho bylo jednodu ché aplikovat na EII, ale přít se nechci. Každopádně před nimi klobouk dolů. 

http://cz.eternityii.com/try-eternity2-online/ tady si můžeš zkusit miniverzi, nebylo by špatný mít $2 mega jen za to že si složíš puzzle
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Pohlaví:
Tu miniverzi jsem dělal hned jak Eternity II vyšlo a uvažoval jsem o koupi. Trvalo mi to asi 15 minut a výsledek jsem upnul i sem do galerie, ale ta už je zde od změny stylu zrušená.
P.S. Tak mne napadá, že bych se mohl zeptat proč byla zrušená a nedala-li by se obnovit.

P.S. Tak mne napadá, že bych se mohl zeptat proč byla zrušená a nedala-li by se obnovit.

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ta miniverze je neúměrně jednoduchá...všichni víme proč.... kurnik mít nějakej menší kapitál,tak taky nějakou podobnou hru vytvořím....a je vystaráno 

Nápověda 11 (2009.07.16 - čtvrtek):

Nápověda 12 (2009.07.17 - pátek):

Vyšla nová logická hra, i na PC: Professor Heinz Wolff’s Gravity
... ve které se potrápíte se zákony fyziky. Hrajte si s gravitačními zákony a ponořte se do úžasného světa fyziky. Na vaše nápady čeká rovná stovka fyzikálních hádanek, ne-li přímo oříšků. A jak je rozlousknete, to už je jen a jen na vás. Jediná jistota, na kterou se můžete spolehnout, je gravitační zákon. Profesor Heinz Wolff vás osobně provede celou hrou a poradí vám ve chvílích, kdy začnete tápat.

Nápověda 13 (2009.07.18 - sobota):

... ve které se potrápíte se zákony fyziky. Hrajte si s gravitačními zákony a ponořte se do úžasného světa fyziky. Na vaše nápady čeká rovná stovka fyzikálních hádanek, ne-li přímo oříšků. A jak je rozlousknete, to už je jen a jen na vás. Jediná jistota, na kterou se můžete spolehnout, je gravitační zákon. Profesor Heinz Wolff vás osobně provede celou hrou a poradí vám ve chvílích, kdy začnete tápat.

Nápověda 13 (2009.07.18 - sobota):

Tak už mi v Cogs 1.0 zbývá posledních 5 levelů. Ale časově se mu moc nevěnuji.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zrovna před chvílí sem nainstaloval zmíněnou hru Professor Heinz Wolff’s Gravity, tak uvidíme co je to zač.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Tak jsem ještě "znovuobjevil" pár velmi zajímavých hlavolamových her, jen mají malou nevýhodu, že jsou na počítač ZX Spectrum. Ale myslím si, že by to nebyl až takový problém, ne? Nejspíš zavedu vlákno s návodem na emulaci ZX Spectra a jeho klonů (později další počítače, konzole, ...), je to docela jednoduché a myslím, že by bylo škoda nechat zapadnout takové pěkné logcké (hlavolamové) hry.
A pak jsem asi před 12 lety vytvořil sám hlavolamovou hru, také na ZX Spectru v jednom editoru hry. Má kolem 50 levelů, dala by zabrat více než Cogs 1.0, není tak 3-D jako Cogs jen 2-D, ale je pěkná, docela chytlavá a vtírající se (nedá vám spát
). Kdysi jsem jí postupně vytvořil pro synovce, dala mi zabrat spoustu hodin, dní, piplat se s ní a promýšlet chytáky
Už jsem si ani nebyl jistý, jestli jsem o ní nepřišel, ale včera jsem jí našel . Napadlo mě, že bych jí nechal jako free, ale kdo by si jí chtěl zpestřit, poslal by mi na účet (stánkovou cena
) 50 Kč jako autorovi. A až by jí někdo rozlouskl, poslal by mi na důkaz snap (uložení) hry z posledního levelu a já bych mu poslal výhru, polovinu vybraných peněz, částku bych průběžně uváděl. Kdybych tuto hlavolamovou hru rozšířil na víc fór, byla by to možná pěkná motivace rozlousknout jí? Co na to říkáte? Hra by vám určitě vydržela pár měsíců na louskání, žádnou nápovědu byste nedostali, jen vysvětlení principu hry, podvádět nejde, museli byste se vyznat ve strojovém kódu. A kdo by chtěl, neplatil by a taky by nemohl tím pádem ale nic vyhrát. Takže i si jí každý může vyzkoušet zcela zdarma a hrát si jen tak pro radost, ale není to žádná jednoduchá hříčka.
A pak jsem asi před 12 lety vytvořil sám hlavolamovou hru, také na ZX Spectru v jednom editoru hry. Má kolem 50 levelů, dala by zabrat více než Cogs 1.0, není tak 3-D jako Cogs jen 2-D, ale je pěkná, docela chytlavá a vtírající se (nedá vám spát

Naposledy upravil(a) X dne 19 črc 2009 13:16, celkem upraveno 1 x.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Já su soutěživej typ...tak mi to připadá jako dobrej nápad..a půl sta bych snad někdě vyštrachal 

-
- Pohlaví:
Já jsem trochu na rozpacích, na jednu stranu bych do toho šel, a na druhé straně mne neberou emulátory. Možná prot, protože jsem se ještě nesetkal s pořádným. Fakt ale je, že jsem je hned asi po dvou nezdařených pokusech zavrhl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5712
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2208
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”