MS 2013 v ledním hokeji Vyřešeno
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: MS 2013 v ledním hokeji
já to vypínám, takový lagy 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
to se nedá... já už jim nevěřím... my na ně prostě nemáme. Škoda, už to vypadalo, že se vzchopili ale Švýcaři jsou prostě o dva kroky lepší......
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 16:52) ---
no a je to...
Švýcarsko - Česko 2:1
6. Hollenstein (Blindenbacher, Suri) 1:0
34. Josi (Gardner, Diaz) 2:0
46. Kutlák (Hudler, Plekanec) 2:1
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 16:52) ---
no a je to...
Švýcarsko - Česko 2:1
6. Hollenstein (Blindenbacher, Suri) 1:0
34. Josi (Gardner, Diaz) 2:0
46. Kutlák (Hudler, Plekanec) 2:1
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nevim co tam dneska zkoušeli, to bylo zoufalství
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
Ti naši jsou teda pěkní volové...
Hrůza, co na tom letošním mistrovstí světa předváděli. Za to USA, Francie a Švýcarsko mě mile překvapili a oni předvádí nečekaný a kvalitní výkon...

Co se dalo čekat, vždyť oni vlastně nikoho že světové špičky neporazili... Co na tom, že porazej nory 7:0 kdyz s trošičku kvalitním teamem hrajou druhé housle... Za pár let nás bude porazet Lotyšsko, Norsko, Německo, Zimbabwe.. Potom už budeme rádi i za to, že postoupime náhodou že skupiny...
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vy z toho naděláte. No tak jsme vypadli ve čtvrtfinále. Rusko taky. Jednou to jde, jednou ne. Nevidím důvod, proč kvůli jednomu ročníku zapomínat na loňský a předloňský bronz, zlato 2010,... a říkat něco o tom, že nás bude porážet Zimbabwe 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Hokej mě absolutně nezajímá ( vlastně jsou mi ukradená všechna tahle mistrovství světa ). Ale přidám se do diskuze - souhlasím si Žbekym. Můžete být rádi, že jsme měli ten bronz a zlato v 2010. Když se konají volby, tak je každý politolog. Když se hraje hokej, tak každý přesně ví, co tam dělají špatně a jak by to měli udělat atd.
Zimbabwe

Nevim proč bych měl říkat něco co vy si myslíte, že bych podle vás měl 
Mužů si říkat a psát co chci... Dekuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 18:50) ---
To je pravda člověče, proč jsme tam teda jezdili když máme vlastně na pár let nahráno
Kdyby tam předváděli dobrej hokej, tak se dá mluvit o smůle, ale oni tam neměli co dělat... připomeň mi prosím koho jsme porazili?
je tam nějaký team co už někdy měl medaili?
A musím pochválit bojovnost a hru Slováků! Prohrávali už 3:0 s Finskem a je to 3:3... Oni si ostudu rozhodně nedělají i když jim taky nevyšel každej zápas...
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 19:17) ---
Já mám zase rád takovéto chytré řeči, kdy bych asi tak podle tebe měl hodnotit nároďák když né při mistrovství světa? Podle Tebe bych měl tiše sedět v koutku, že?

Mužů si říkat a psát co chci... Dekuji

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 18:50) ---
Žbeky píše:Vy z toho naděláte. No tak jsme vypadli ve čtvrtfinále. Rusko taky. Jednou to jde, jednou ne. Nevidím důvod, proč kvůli jednomu ročníku zapomínat na loňský a předloňský bronz, zlato 2010,... a říkat něco o tom, že nás bude porážet Zimbabwe
To je pravda člověče, proč jsme tam teda jezdili když máme vlastně na pár let nahráno

A musím pochválit bojovnost a hru Slováků! Prohrávali už 3:0 s Finskem a je to 3:3... Oni si ostudu rozhodně nedělají i když jim taky nevyšel každej zápas...
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2013 19:17) ---
Adys301 píše:Když se konají volby, tak je každý politolog. Když se hraje hokej, tak každý přesně ví, co tam dělají špatně a jak by to měli udělat atd.
Já mám zase rád takovéto chytré řeči, kdy bych asi tak podle tebe měl hodnotit nároďák když né při mistrovství světa? Podle Tebe bych měl tiše sedět v koutku, že?

Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
No jo no, zase se naši vrátili k předchozím "výkonům" bylo to vidět od úvodních pár minut, bohužel takhle milý Lojzo to tedy ne...
--------
Ale těm Švýcarům to přeju byly o třídu lepší po všech stránkách!!!

--------
Ale těm Švýcarům to přeju byly o třídu lepší po všech stránkách!!!
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Kdyby jsme vyřadili Švýcary, tak by to bylo nespravedlivé... hrajou bezvadně
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Švýcaři už to podle mě mají jisté. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3368
-