Služba DCOM zjistila chybu Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení. při pokusu o spuštění služby MDM s argumenty za účelem spuštění serveru:
{0C0A3666-30C9-11D0-8F20-00805F2CD064}
A OBČAS TOHLE :
Nelze spustit server DCOM: {A0717E52-8AC8-4DD9-8682-0B76775125E6}. Došlo k chybě:
Systém nemůže nalézt uvedený soubor.
při provádění příkazu:
C:\WINDOWS\system32\DivXsm.exe -Embedding
IPNATHLP :
Agent serveru proxy služby DNS zjistil chybu, když přijímal místní seznam serverů pro překlad adres IP. Je možné, že k některým serverům DNS nebo WINS nebudou mít klienti v místní síti přístup. Uvedený údaj je kód chyby.
SERVICE CONTROL MANAGER :
Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo:
tvtool
A TAKY (odteď bude další hláska dána +) :
Služba OMSCAN neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Systém nemůže nalézt uvedený soubor.
+
Služba Služba brány aplikačního rozhraní neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Služba neodpověděla na řídicí nebo zahajovací požadavek dostatečně včas.
+
Vypršel časový limit (30000 milisekund) čekání na připojení služby Služba brány aplikačního rozhraní.
+
Vypršel časový limit (30000 milisekund) čekání na odezvu transakce služby NVSvc.
+
Služba avast! iAVS4 Control Service byla neočekávaně ukončena. Tento stav nastal již 1krát.
+
Služba Machine Debug Manager byla neočekávaně ukončena. Tento stav nastal již 1krát.
+
Služba NVIDIA Display Driver Service byla neočekávaně ukončena. Tento stav nastal již 1krát.
+
Služba StarWind iSCSI Service byla neočekávaně ukončena. Tento stav nastal již 1krát.
Tím líp, je možný že se pletu a přece jen to s DEP souviselo. Dej tomu nějaký pozorování, pak zkus DEP schválně zase zapnout.
Ty chybový hlášky sou stejně takový dost nicneříkající...
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...