PC se ihned po zapnuti vypne Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC se ihned po zapnuti vypne
Tohle téma je už tak 3/4 roku pasé...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
to nevadi. možno to pomôže niekomu inemu s tym istym problemom....
Tak nakonec to byl chipset (na zadni strane MB byla na chipsetu kavova skvrna velikosti mexickeho dolaru - odeslo aktivni chlazeni chipsetku, deska mi nedala vedet a chipsetek se upekl), dodatecne diky vsem za vase reakce
Čaute lidi, mám stejný problém, který se tady řešil. Sestava je nová, po složení prakticky.
sestava je
Fortron 550W
Gigabyte H55 UD3H 1.3 rev.
Intel i5 760
RAM 2x2GB Kingston 1333MHz
nvidia GTX 460
PC se po zapnutí spínače do 1-2 prostě vypne .. tak setrvá cca 4 sekundy a sám se zase zapne .. po zapnutí se ale zase do 1-2s vypne, pak zase sám zapne a takový kolotoč jede pořád dookola. Zkoušel jsem už reklamovat MB - nepomohlo. Jediné, kdy se PC nevypíná po zapnutí je, když vytáhnu z GK přídavné napájení (2x 6pin).
Zkoušel jsem sestavu zapojit na slabší zdroj Fortron 400W - dělalo to úplně to samé, zkoušel jsem jinou GK ze starého PC (9800GT - je méně žravá) - dělalo to úplně to samé taky.
Už jsem zoufalý pánové, neví někdo, kde může být chyba ? Díky.
sestava je
Fortron 550W
Gigabyte H55 UD3H 1.3 rev.
Intel i5 760
RAM 2x2GB Kingston 1333MHz
nvidia GTX 460
PC se po zapnutí spínače do 1-2 prostě vypne .. tak setrvá cca 4 sekundy a sám se zase zapne .. po zapnutí se ale zase do 1-2s vypne, pak zase sám zapne a takový kolotoč jede pořád dookola. Zkoušel jsem už reklamovat MB - nepomohlo. Jediné, kdy se PC nevypíná po zapnutí je, když vytáhnu z GK přídavné napájení (2x 6pin).
Zkoušel jsem sestavu zapojit na slabší zdroj Fortron 400W - dělalo to úplně to samé, zkoušel jsem jinou GK ze starého PC (9800GT - je méně žravá) - dělalo to úplně to samé taky.
Už jsem zoufalý pánové, neví někdo, kde může být chyba ? Díky.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Založ si vlastní téma. Tady se řeší každý, aš podobný problém zvlášť.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
dobrý den chci se zeptat také na tuto vadu jaké je toto téma jsem čistil pc a jak jsem ho potom složil z5 tak se to po zapnuti hned vypne a vetrak se jen trochu roztočí pak to cvanne ve předu blikne a nic a to jsem i ventilator zkoušel odpojit a nešlo to a par kabelu tam je odpojeno. Myslím si že i byly odpojené jedine co jsem vyndal je kabel HDD a DVD. Bohužel nevim jestli jsem je odpojil ja ty kable nebo byly poradíte mi prosím někdo? desku mam ECS k7som+
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC se ihned po zapnuti vypne Vyřešeno
Jistě sis jako čerstvě registrovaný uživatel četl pravidla fóra a tak také určitě víš, že si máš zakládat ke svému problému svůj příspěvek a neplést se do cizího. Pak tu v tom máme bordel a nevíme, co se kde řeší. A navíc v tématu rok starém!
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1802
-
od MrVoltz