Chyba není platná aplikace typu Win32

...

Moderátor: Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Chyba není platná aplikace typu Win32

Příspěvekod jaojao » 20 zář 2012 16:06

S tím tak trochu počítej, že to nepřehraje vše, ikdyž budeš mít avi, nebo xvid..., které to zvládá.

Zkus ten film přeformátovat třeba ve formát factory.
(někdy mi pomohlo i třeba formát z avi do avi a pak to jelo, ale někdy ne)
a není špatné, si prohlídnout formát v jakém je, než to začneš od někud tahat. :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
Scorion
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Scorion » 20 zář 2012 18:36

Tak v tep přípaďě je chyba v tem filmu? nebo v DVD ? stáhl sem jiný fil a napsalo mě to tam to stejné.. Ale na té flešce mám aj staré filmy co sem tam měl před tou opravou a ty mňě tak idou tak včem je chyba???

guest

Příspěvekod guest » 20 zář 2012 18:40

Chyba je asi v tom, že ty filmy jsou v jiném formátu než to DVD umí. Musíš se podívat které umí formáty a ty samé tam dávat. Pokud jsou v jiném formátu, pak je překonvertovat - výše psáno.

Scorion
nováček
Stav:

Příspěvekod Scorion » 20 zář 2012 20:46

Nj ale než sem dal PC do pravi tak sem stahoval fylmi furt v AVi a teď take furt v avi tak vtem to asi nebude...

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 21 zář 2012 06:20

Trošku si v iom udělejme pořádek - to žes měl PS v opravě nemá nic společného s tím, žes měl špatný formát flashky, tedy že to ten přehrávač nenačetl.
A viz výše neznamená, že když je to v AVi, že to přesto ten DVD přehr. přehraje.
Totiž avi není formát, to je "kontejner", který obsahuje video v určitým formátu a ten formát může být u každýho .avi videa jiný.

Taky jsem to už psal, koukni se do parametrů daného filmu než to začneš tahat, a mrkni se do vlastností > souhrn těch co ti nejdou přehrávat najdeš tam i kompresi, takže pokud to není kompatibilní s tím DVD přehr. tak nepojede, ale někdy to nepojede ani když to relativně kompatibilní je, OK ? :roll:

Zkusils jich víc a nejlépe z jiného zdroje, pokud to bereš pořád od jednoho, tak je jasné, že nepojede nic
******************************************************************************************************************************************
Pokud ti to napřehrávalo po opravě v PC tak to bylo chybějícíma těma kodekama.
(proto ten DivX, nebo např. K-Lite Codec Pack)
**********************************************************************************************
Nezbude než zkoušet nejlíp skrze fleshku "nezničíš" tolik CD/DVD,, a překopávat nejlíp ty relativně kompatibilní filmy (třeba s xvid), které by jet měly, tím FF....
(pokud ani po překopání film nepojede tak ho vymaž)

Stačí to ? :smile:
*****************************************************************************************************************************************************************************************
(Trochu odbočím pro představu :lol: , mám originál film - pohádka pro děti - na DVD byl přehrán asi 6x, není vidět poškrábání, starý je asi dva roky, v originál obalu. Zkoušel jsem ho před týdnem dětem znovu pustit v přehrávači a najednou nešel....... Tak jsem zkusil udělat obraz disku a vypálit na nové DVD a tento jede. :lol: , vím je to z jiného soudku, ale .... nebo jiný příklad vypálíš to a nejede, hodíš to na flashku a jede ......., či-li můžou se vyskytnout i jiné chybičky, např. při přenosu dat .......... atd... atd...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Scorion
nováček
Stav:

Příspěvekod Scorion » 21 zář 2012 14:51

Já si skusím sehnat DVD disk a skusím to na něj vipálit a jestly to pujde tak asi na to seru protože nevím jak mám přesně postupovat...

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 21 zář 2012 15:04

Rekni si tatovi - zatimco se budes ucit cestinu, filmy ti prevede :wink:
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Aplikace pro analýzu videí
    od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4543
    od pavel2010 Zobrazit poslední příspěvek
    25 bře 2025 20:54
  • Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
    od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu
    3
    4281
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 14:27
  • Chyba CPU na desce
    od petan320 » 24 bře 2025 15:29 » v Problémy s hardwarem
    16
    7667
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    02 dub 2025 21:50
  • Chyba hardware. Příloha(y)
    od Steage7717 » 10 lis 2024 16:29 » v Problémy s hardwarem
    4
    3267
    od Steage7717 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 18:49
  • Chyba příkazový řádek Příloha(y)
    od zik9 » 05 čer 2025 11:24 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    1144
    od zik9 Zobrazit poslední příspěvek
    12 čer 2025 15:33

Zpět na “Vše ostatní (sw)”