BS: Jenže kateka007 se vůbec nedostane do Windows. Do žádných Windows. Jí naběhne Linux. A to, co ukazuješ, není Linux.
kateka007: Co je to za Linux? Která distribuce?
Přepínání mezi OS
Re: Přepínání mezi OS
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
tazziczech píše:Ahoj!Prosím o radu,Měl jsem win 7 a poté jsem si na druhý disk nainstaloval win XP,ale nemohl jsem se potom do 7 dostat ani při restartu.Někde jsem četl,že první musím XP a až potom win 7,znamená to tedy,že když jsem to udělal naopak první win 7 a potom XP tak to bylo špatně a proč?Děkuji za rady
A tady je pachatel!!
Skoro bych to "z moci úřední" uzamkl

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jo, taky jsem přehlédl datum. Máš pravdu, zamykám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4831
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”